Skip to main content

Țociu și Palade, la Kanal D. Vor avea un episod special în care sunt taximetriști

 
Țociu și Palade, la Kanal D. Vor avea un episod special în care sunt taximetriști

Episod special, săptămâna aceasta la Kanal D, ce anunță „personaje pitorești și replici legendare”. Postul va difuza duminică, de la 20.00, un episod special Taxi Don Titi, în care actorii principali sunt Romică Țociu și Cornel Palade.

Cei doi comici vor avea roluri de taximetriști în producția de o oră și jumătate ce va fi duminică, înainte de gala finală Bravo, ai stil. Țociu îl joacă pe Fane, în timp ce Palade este Don Titi.  

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, Kanal D testează acest tip de producție, urmând să fie transformat într-un serial dacă va obține audiențe bune pentru post. 

Reamintim că gala Bravo, ai stil a fost mutată duminică, de la 21.30, întrucât sâmbătă este zi de doliu național, în memoria Regelui Mihai. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Când erau la Antena 1 făceau audiențe de îți stătea mintea în loc...probabil la Kanal D o să fie şi mai "de succes "...umorul în România a ajuns la nivelul IUmor nu la cel de acum 20 de ani.Ciudat că programul "Chef de râs " difuzat pe 31 decembrie la Antena 1 încă face audiențe bun

Trimite un comentariu