Skip to main content

Trinitas next level. Televiziunea Patriarhiei va emite şi HD

 
Trinitas next level. Televiziunea Patriarhiei va emite şi HD

Postul Trinitas TV, deţinut de Patriarhia Română, va emite în curând şi în variantă High Definition. Postul TV a făcut o solicitare către Consiliul Naţional al Audiovizualului de a emite serviciul de programe şi în HD. Forul audiovizual a luat în discuţie solicitarea Patriarhiei în şedinţa publică de astăzi, fiind aprobată cu unanimitate de voturi.

Publicitate

Postul Trinitas TV a fost lansat în toamna lui 2007, după ce a primit licenţă prin satelit de la CNA.

Televiziunea tematică este în lista must carry a posturilor ce trebuie preluate obligatoriu de către cablişti (nu şi DTH).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Dieter Schultz

    Asa ca fapt divers b1 a fost primul din Romania care a emis 16:9 dupa care urmatorul a fost Pro Cinema. ...
  • @Dieter:Nu stii ce vorbesti.Prima si B1 sun 16:9 de mult timp.Doar National e 4:3.
  • @geo pe model Ungaria ar fi frumos ca tvr-urile din Bucuresti sa fie HD...ar merge pe m4sport un canal tvr cu sport ...legat de cei mai simpli:national,prima,b1...merg si sd 4:3. Las ca merge si asa dar na poate adauga la sigla HD.
  • Sunt convins ca publicul lor atât de numeros si cultivat au cerut sa aiba HD. Biserica Srl a mai făcut o investitie profitabilă din banii prostiei. Sa trăiască prea hoțul si prea nesimțitul daniel si sa mai faca vrea 10 catedrale de prostime a neamului.
  • Ar fi bine ca toate posturile incluse in lista must-carry sa emita si in format HD. Ce ziceti domnilor de la TVR 1, TVR 2 si Prima TV ?

Trimite un comentariu

sus