Skip to main content

Trinitas next level. Televiziunea Patriarhiei va emite și HD

 
Trinitas next level. Televiziunea Patriarhiei va emite și HD

Postul Trinitas TV, deținut de Patriarhia Română, va emite în curând și în variantă High Definition. Postul TV a făcut o solicitare către Consiliul Național al Audiovizualului de a emite serviciul de programe și în HD. Forul audiovizual a luat în discuție solicitarea Patriarhiei în ședința publică de astăzi, fiind aprobată cu unanimitate de voturi. 

Publicitate

Postul Trinitas TV a fost lansat în toamna lui 2007, după ce a primit licență prin satelit de la CNA. 

Televiziunea tematică este în lista must carry a posturilor ce trebuie preluate obligatoriu de către cabliști (nu și DTH). 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @geo pe model Ungaria ar fi frumos ca tvr-urile din Bucuresti sa fie HD...ar merge pe m4sport un canal tvr cu sport ...legat de cei mai simpli:national,prima,b1...merg si sd 4:3. Las ca merge si asa dar na poate adauga la sigla HD.
  • Sunt convins ca publicul lor atât de numeros si cultivat au cerut sa aiba HD. Biserica Srl a mai făcut o investitie profitabilă din banii prostiei. Sa trăiască prea hoțul si prea nesimțitul daniel si sa mai faca vrea 10 catedrale de prostime a neamului.
  • Ar fi bine ca toate posturile incluse in lista must-carry sa emita si in format HD. Ce ziceti domnilor de la TVR 1, TVR 2 si Prima TV ?

Trimite un comentariu