Skip to main content

X Factor 2017. Jeremy Ragsdale este câştigătorul X Factor

 
X Factor 2017. Jeremy Ragsdale este câştigătorul X Factor

X Factor a pus punct în această seară celui de-a şaptelea sezon al show-ului de talente. Patru juraţi cu patru concurenţi au avut evoluţii în finala show-ului de pe Antena 1. Marele câştigător, care pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro, a venit din echipa lui Horia Brenciu. Este vorba despre americanul Jeremy Ragsdale.

Publicitate

În ultima fază a show-ului s-au calificat concurenţii lui Horia Brenciu şi ai lui Carla`s Dreams.

Care au fost finaliştii X Factor 2017:

  • Francesca Nicolescu în echipa Deliei
  • Jeremy Ragsdale, concurentul lui Horia Brenciu
  • Ad Libitum, trupa celor patru tineri din Cluj, în echipa Carla`s Dreams
  • Salvatore Pierluca, în echipa lui Ştefan Bănică

Detalii despre finaliştii X Factor 2017, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Aoleu mile. E vreun succes ca a avut audiente duble fata de un film care a fost pe 4 și 3 sau pentru ca a fost lângă vocea vreo 3 4 ediții? :)) cu așa gândire, antena o va lua și în mai jos.
  • Mile Mile
    F, asta crezi doar tu ,te cunosc nu va mai fi dar x factor ă fost lângă voce in ultimele ediții,vocea e sub media pro tv in prime time ,iar x factor dublu cat ă făcu războiul stelelor, chiar acum e ghicește varsta cu negru la antena
  • F F
    Taci mai mile. Mai ai tu multe de învățat despre televiziune. S-a mai întâmplat și în sezoanele trecute ca X Factor sa scoată un 1 la final, cu concurenta slaba, dar se pare ca nu mai merge. Audientele au fost prea slabe tot sezonul. La fel cum nu mai merge nici te cunosc de undeva. Iar partea ciudata din toată povestea asta e ca eșecurile astea s-ar putea sa continue cu noi sezoane. Dacă antena a anunțat un nou sezon din emisiunea aia ciudata cică pentru copii, deși a fost mega-eșecul toamnei, nu văd de ce nu ar continua și cu astea. Sper sa mă înșel fiindcă fără concurenta, toată piața tv o ia în jos.
  • Alina Alina
    Felicitari castigatorului, foarte buna prestatie! Atitudinea pozitiva si talentul i-ai asigurat un bine meritat loc intai!
  • Mile Mile
    F, postul face rating , nu prea conteaza ce se difuzează, încă nu ai invatat destule despre tv, dacă x factor era la la kanal d făcea rating 2 , cine vrea sa se uite la x factor se va uita oricand dar in acelasi numar , joi duminică sau vineri , ca doar nu o sa te uiti doar la finala dacă nu ai urmărit tot sezonul , doar pt ca nu e voce , sper ca ai priceput cum merge treaba in mass media
  • Allex Allex
    Haide sa ne amintim de Got Talent Germany 2009 unde a castigat o romanca, Petruta(care canta la nai) . Deci se poate ..
  • pavel pavel
    A castigat un ragusit care s-a scremut (really) tot traseul concursului si in fata caruia s-a prosternat un instalator care n-a reusit inca sa repare ,,chiveta,, , o ochioasa care dornica nevoie mare sa epateze cu rufele ei, mai, mai sa cada din nuc si un ,,electrocutat,, de la robingo cu chef de sprit. Baiatul nu e primul strain deoarece a castigat anul trecut o fata din R. Moldova. Pacat ca s-a mutat Next Star la X Factor si uite asa fetitele cred ca daca tipa pe anumite melodii devin vedete, ori la noi se pare ca e posibil. Dupa parerea mea juriul este neadecvat, Antena face economie si o foloseste pe Delia ba la glume ba la muzica si eu cred ca dumneaei cam incurca borcanele. samd. In rest traiasca sponsorii, bani sa iasa si privitorii sa plateasca pe sponsori ca doar nu e nimeni mecena pe lumea asta.
  • F F
    Acum le-am văzut mile. Grave audiente. Sa le publice și paginademedia. Protv aproape le-a făcut cadou seara. Eșecul te cunosc de undeva parca a scos cifre mai bune împotriva aceluiasi film acum un an. Nu mai zic ca Kanal D are audienta gen sub 1 după 22:30 vinerea. :)) și am văzut ca situatia a stat cam la fel duminica, atunci când Protv a difuzat un film semi-experimental, in principiu cu un singur personaj.

    În fine, tu și antena știți de ce încă se face te cunosc de undeva și X Factor. Probabil antena vrea pe 3 pe comercial, ca pe național și urban se tot intampla.
  • Doru Doru
    "6.9 antena 9,4 pro tv , in concluzie vocea este un concurent mai slab pt x factor"
    Nu stiu unde vezi tu asta...
  • Zaza Zaza
    Mylta *** tuturor
  • mile mile
    f, inca nu le-ai vazut , ti-am zis ca sunt la fel ca intreg sezonul 6.9 antena 9,4 pro tv , in concluzie vocea este un concurent mai slab pt x factor si e bine ca se difuzeaza vineri
  • F F
    Ce se întâmplă cu audientele ? Au prins locul 2?
  • Mile Mile
    Mile cel protevist și obsedat de antene saracu nu are la ce sa se uite la pro tv si e constipat, r n britanicii au dreptate , aici e românia iar unora le pute rusine
  • R N R N
    Felicitari castigatorului, inseamna ca suntem mai deschisi decat britanicii pentru ca la xfactor uk au participat multi non-britanici si nu au castigat. Cel mai bun rezultat al unui non-britanic, a fost anul trecut, o finlandeza, Saara Aalto, care a fost pe locul 2. Au si criticat-o ca intr-o etapa a concursului a cantat in franceza, spunandu-i : ''aici este UK''.
  • johhny bravo johhny bravo
    Bai mile, ce-ai cu mile? :)

Trimite un comentariu

sus