Skip to main content

Finaliştii. Show-ul X Factor, de pe Antena 1 şi-a desemnat cei patru finalişti

 
Finaliştii. Show-ul X Factor, de pe Antena 1 şi-a desemnat cei patru finalişti

Cei patru finalişti din cel de-al şaptelea sezon X Factor au fost aleşi duminică seara prin voturile telespectatorilor. Este vorba despre Ad Libitum, Jeremy Ragsdale, Francesca Nicolescu şi Salvatore Pierluca au fost favoriţii publicului şi vor ajunge în finala live de vineri, 22 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Publicitate

Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum şi Carla’s Dreams, în timp ce Ştefan Bănică va continua alături de Salvatore Pierluca.

1. Francesca Nicolescu (14 ani), de la Next Star, la X Factor, alături de Delia

În 2013, când obţinea Premiul de Popularitate Next Star, Francesca Nicolescu avea doar 9 ani. La vârsta de 14 ani, puştoaica din Oneşti şi-a dovedit din nou popularitate astfel că telespectatorii au trimis-o direct în gale.


Iniţial, Francesca şi-a câştigat un loc în echipa Deliei, însă în urma duelurilor, doar Alina Mocanu şi Teodora Sava au trecut mai departe. ”

2. Jeremy Ragsdale, concurentul lui Horia Brenciu

Jeremy Ragsdale, care studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani, este un profesor de canto din SUA, care s-a îndrăgostit de ţara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită.
”Am descoperit că dacă învăţ limba română, fiind atât de apropiată de latină, mi-ar fi foarte simplu ca apoi să deprind şi alte limbi din zonă. În plus, femeile sunt frumoase, aprope că mi-am rupt gâtul pe stradă prima dată când am venit”.

3. Ad Libitum, trupa celor patru tineri din Cluj, în echipa Carla`s Dreams

Înfiinţat în urmă cu cinci ani, grupul Ad Libitum reuneşte patru tineri din Cluj. Îmbrăcaţi în costume elegante, impozanţi şi cu voci grave, Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar şi Cristian Ignuţa, cei patru tineri care formează grupul Ad Libitum, au schimbat scena Operei cu cea a show-ului ”X Factor”.
Toţi cei patru membri ai grupului au început să studieze muzica încă de la vârste fragede, iar mai târziu, s-au reunit cu toţii ca studenţi ai Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca.

”Decizia de înscriere la <X Factor> am luat-o alături de colegii mei, considerând că avem nevoie de această expunere pentru a le arăta mult mai multor oameni cine suntem şi, mai mult de atât, ceea ce facem”, a explicat Cristian, care de la vârsta de şase ani a studiat pianul, viola, fagotul, pedagogie muzicală şi canto. Intrarea în competiţie a presupus însă şi asumarea unor momente mai puţinu relaxate. ”Momentul în care am ridicat pe cineva de pe scaun în Bootcamp a fost unul dificil pentru că mi-am imaginat cum ar fi fost să fiu eu în locul lor, dar în acelaşi timp a fost unul de bucurie pentru că juratul a considerat că momentul nostru a fost unul care merita să meargă mai departe”, a povestit Cristi.

4. Salvatore Pierluca, un italian în echipa lui Ştefan Bănică

La 23 de ani, Salvatore Pierluca, a plecat din ţara sa natală către România. Decizia de a vizita ţara noastră a venit după ce a găsit în buzunar o monedă de 10 bani din ţara noastră.

”Prin luna februarie, eram în Italia într-un tren când mi-am dat seama că mă incomodează ceva în buzunar. Am băgat mâna şi am găsit un bănuţ care nu semăna cu nimic din ce mai văzusem până atunci, aşa că mi-am mai întrebat prietenii dacă ştie cineva de unde ar putea fi. Unul dintre ei l-a recunoscut şi mi-a zis că este o monedă de 10 bani din România. Habar nu am cum au ajuns la mine, mai ales că eu nu mai fusesem până atunci în această ţară, dar povestindu-le apropiaţilor mei mi-au zis că trebuie să fie un semn şi că poate ar trebui să merg să vizitez România”, îşi aminteşte Salvatore Pierluca.

FOTO. Finaliştii X Factor

  • Ad Libitum
  • Alina Mocanu
  • Anton Banaghan
  • Anton Banaghan
  • Flashback
  • Francesca Nicolescu
  • Jeremy Ragsdale

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "Pentru a fi inteles, ar trebui să consulți un dictionar Roman-Roman inainte de a scrie ceva. "
    Nu stiu care are nevoie de dictionar aici, avand in vedere ca tu ai cautat definitia cuvantului "concurenta".

    "Me", nu mai devia de la subiect. Am scris deja ceea ce era important.
    "Antena 1" difuzeaza finala "X Factor", "Pro TV" un film redifuzat, iar "Kanal D" serial turcesc, asta nu inseamna concurenta.
  • Me Me
    @Doru,
    Pentru a fi inteles, ar trebui să consulți un dictionar Roman-Roman inainte de a scrie ceva. Punct.
  • Doru Doru
    "Me", ramai tu cu Dex-ul tau... Ca vad ca nu ai inteles ce am vrut sa zic.
  • Me Me
    @Doru,
    mda, este clar. Poate te ajuta Dexonline:

    concurénță sf [At: HASDEU, I. C. 52 / V: (îvr) ~rin~ / Pl: ~țe / E: fr concurrence] 1 Rivalitate între industriași, comercianți, țări, monopoluri etc. pentru acapararea pieței, desfacerea produselor și clientelei în vederea obținerii unor câștiguri cât mai mari.
    2 (Pex) Rivalitate într-un domeniu de activitate.
    3-4 (Îe) A(-și) face ~ (cuiva) A căuta să întreacă pe cineva, urmărind același scop.
    5 (Mat) Proprietate a mai multor drepte de a avea un punct comun.

    Ai impresia ca PrOTV nu vrea sa acapareze cat mai mult din piata? Concurenta dintre PrOTV si celelate canale generaliste (Antena, Kanal, Prima...) nu pleaca de pe picior de egalitate. Ma intreb daca toti cablistii ar pune canalele PrOTV ca pachet separat (pentru ca ei dau bani celor de la PrOTV pentru a fi retransmisi) unde ar ajunge audienta lor?
  • Doru Doru
    "Me", concurenta inseamna cand sunt doua emisiuni asemanatoare in acelasi timp. Daca "Antena 1" difuzeaza finala "X Factor", "Pro TV" un film redifuzat, iar "Kanal D" serial turcesc, asta nu inseamna concurenta.
  • Me Me
    @Doru,
    Sa inteleg ca toti ceilalti inchid pravalia? De unde si pana unde nu mare are concurenta? Stereotipuri infantile.
  • Doru Doru
    Au asteptat sa se termine "Vocea Romaniei" ca sa fie in direct ?
    Finala vineri. Acum are si "X Factor" sanse la primul loc in audiente, cand nu are concurenta...

Trimite un comentariu

sus