Skip to main content

Australian Open continuă la Eurosport și în 2018

 
Australian Open continuă la Eurosport și în 2018
Sursa foto: Getty Images

În prima lună din 2018, Australian Open, competiție la care va participa și Simona Halep, se va vedea în direct la Eurosport.  

Publicitate

Competiția va fi acoperită și pe TV, pe Eurosport, dar și online, pe Eurosport Player. Cu drepturi exclusive de transmisiune în Europa, Eurosport pune la dispoziție peste 300 ore de transmisiuni în direct, o echipă de experți și comentatori de top și multe alte modalități inovative de prezentare și analiză a celor mai importante momente de la Australian Open.

Mats Wilander, câștigător a șapte titluri de Grand Slam, expert și prezentator Eurosport, a declarat:

„Australian Open este turneul cel mai îndrăgit de jucători. Prin atmosfera sa relaxată, le oferă cadrul perfect să joace cel mai bun tenis pentru fanii care îi urmăresc din Europa. De aceea, sunt absolut sigur că noi, echipa Eurosport, le oferim fanilor noștri cel mai bun conținut din tenisul mondial. Ne dorim să ne depășim limitele prin conținutul și acoperirea pe care le aducem fanilor. Avem cele mai bune nume din tenis, realizăm cele mai bune analize și dăm șansa telespectatorilor noștri să își urmărească favoriții. Știm ce vor fanii tenisului pentru că și noi suntem fani ai acestui sport, la rândul nostru.”

Printre experții care vor comenta competiția la Eurosport se numără John McEnroe, Boris Becker și Mats Wilander în prim-plan. În plus, Wilander și Barbara Schett vor fi gazdele emisiunii Game, Schett and Mats.

John McEnroe revine pe ecrane în 2018 cu programul Comisarul din Tenis vorbește, toată lumea ascultă. 

NOUTĂȚI. Patrick Mouratoglou revine cu “The Coach”, emisiunea în care antrenorul Serenei Williams combină analiza clasică și tehnologia într-un studio cu realitate augmentată. Astfel, fanii și jucătorii vor putea să afle mai multe și să înțeleagă ultimele trenduri și evoluții din tenisul de top. Fie că analizează cauzele pentru care un jucător este într-o formă mai puţin bună sau de ce o lovitură este mai eficientă pentru un jucător în comparație cu alta, Mouratoglou se va asigura că fanii tenisului sunt la zi cu toate informațiile disponibile.

Eurosport continuă și în tenis demersul său de a explica fanilor ce stă în spatele fiecărui sport prin seria de emisiuni Sports Explainer. După ce a prezentat secretul forehand-ului lui Rafael Nadal și modul de pregătire al lui Stan Wawrinka, Sports Explainer îl aduce în prim-plan pe Roger Federer și urmărește evoluția jocului său în 2017, an în care a câștigat două titluri de Mare Șlem.

Perioada premergătoare Australian Open va fi dedicată carierei lui Roger Federer, cu cele mai bune momente din meciurile jucate la primul Grand Slam al anului, printre care și duelul de neuitat în cinci seturi cu Rafael Nadal din finala de anul trecut. Conținutul difuzat de Eurosport pe durata turneului va fi completat și de formate scurte dedicate platformelor de digital și social media, pentru ca fanii să poată fi permanent la curent cu acțiunea din Australia chiar la prima oră a dimineții, totul prin intermediul noului format Aussie Breakfast.

Tragerea la sorți pentru tabloul principal este, de asemenea, transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player joi, 11 ianuarie de la ora 10:30.

Calendarul transmisiunilor de tenis Eurosport în ianuarie 2018:

  • 7-13 ianuarie 2018 - ATP Sydney
  • 10-13 ianuarie – Australian Open – calificări
  • 15-28 ianuarie – Australian Open
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu