Skip to main content

Christian Sabbagh se va auzi pe radio

 
Christian Sabbagh se va auzi pe radio
După 20 de ani de presă, jurnalistul Christian Sabbagh, de la Kanal D, ajunge și pe radio. El va avea o rubrică în emisiunea săptămânală #peromânește, prezentată la Gold FM de Gabriel Fereșteanu. Emisiunea este vinerea de la 15.00, la 17.00, iar prima ediție cu Sabbagh invitat va fi pe 19 ianuarie. 
 
Christian Sabbagh: „Emoțiile sunt inerente, ca la orice început și iată, că după atâția ani de presă, ne vom auzi și pe radio. Poate că pare ciudat ca după toți acești ani să mai am emoții, dar pentru mine radioul este o mare provocare. Abia aștept să ne auzim din 19 ianuarie, de la orele 15 pe GoldFm.”
 
Proiectul #peromânește a fost lansat inițial în online pe YouTube, de către Gabriel Fereșteanu, care este și jurnalist la Evenimentul zilei. 
 
„Această colaborare este, pentru mine, o mare bucurie. Cristian Sabbagh are o experiență în presă echivalentă cu vârsta mea, așa că primul cuvânt care îmi vine în minte este respect. Pe românește este proiectul cu care eu ating, săptămânal, sute de mii de vizualizări pe internet și este tot despre români. Fac reportaje și experimente sociale din stradă, despre noi. Emisiunea de la radio este despre cel care citește aceste rânduri și despre vecinul lui, un infotaiment 100% și mulțumesc celor de la GOLDFM pentru încredere, împreună reușim un format fresh diferit de orice există acum în FM”,  spune Fereșteanu (foto), gazda emisiunii.
 
Producătoarea emisiunii radio este Roxana Bichiș, care coordonează și matinalul GoldMorning a lui Radu Buzăianu, Gianina Corondan și Arthur Palaghia. 
 
  În studio, în cadrul emisiunii, dezbat săptămânal subiectele și  jurnalistele Sandra Sălăgean și Georgiana Ioniță.
 
 

 

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Are Vantu bani , are ... Produce Gold Fm, produce ...
    Poate facem pact cu goldu sa retrasmita contracost seara niste manele de la un pirat. Sa fie bani sa fie bine sa nu fie rau.... care este...

Trimite un comentariu