Skip to main content

Christian Sabbagh se va auzi pe radio

 
Christian Sabbagh se va auzi pe radio
După 20 de ani de presă, jurnalistul Christian Sabbagh, de la Kanal D, ajunge şi pe radio. El va avea o rubrică în emisiunea săptămânală #peromâneşte, prezentată la Gold FM de Gabriel Fereşteanu. Emisiunea este vinerea de la 15.00, la 17.00, iar prima ediţie cu Sabbagh invitat va fi pe 19 ianuarie.
Publicitate
Christian Sabbagh: „Emoţiile sunt inerente, ca la orice început şi iată, că după atâţia ani de presă, ne vom auzi şi pe radio. Poate că pare ciudat ca după toţi aceşti ani să mai am emoţii, dar pentru mine radioul este o mare provocare. Abia aştept să ne auzim din 19 ianuarie, de la orele 15 pe GoldFm.”

Proiectul #peromâneşte a fost lansat iniţial în online pe YouTube, de către Gabriel Fereşteanu, care este şi jurnalist la Evenimentul zilei.
„Această colaborare este, pentru mine, o mare bucurie. Cristian Sabbagh are o experienţă în presă echivalentă cu vârsta mea, aşa că primul cuvânt care îmi vine în minte este respect. Pe româneşte este proiectul cu care eu ating, săptămânal, sute de mii de vizualizări pe internet şi este tot despre români. Fac reportaje şi experimente sociale din stradă, despre noi. Emisiunea de la radio este despre cel care citeşte aceste rânduri şi despre vecinul lui, un infotaiment 100% şi mulţumesc celor de la GOLDFM pentru încredere, împreună reuşim un format fresh diferit de orice există acum în FM”, spune Fereşteanu (foto), gazda emisiunii.
Producătoarea emisiunii radio este Roxana Bichiş, care coordonează şi matinalul GoldMorning a lui Radu Buzăianu, Gianina Corondan şi Arthur Palaghia.
În studio, în cadrul emisiunii, dezbat săptămânal subiectele şi jurnalistele Sandra Sălăgean şi Georgiana Ioniţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FUN FM FUN FM
    Are Vantu bani , are ... Produce Gold Fm, produce ...
    Poate facem pact cu goldu sa retrasmita contracost seara niste manele de la un pirat. Sa fie bani sa fie bine sa nu fie rau.... care este...

Trimite un comentariu

sus