Skip to main content

Ferma vedetelor şi-a desemnat cei 12 concurenţi-vedete

 
Ferma vedetelor şi-a desemnat cei 12 concurenţi-vedete

FOTO. Vezi AICI Concurenţii Ferma 2019

Reality-show-ul Ferma vedetelor revine cu un nou sezon după un an de pauză. Pro TV a anunţat cele şase perechi de concurenţi-vedete care intră în competiţia Ferma Vedetelor, reality show ajuns la sezonul cu numărul trei.

Reamintim că noul sezon Ferma vedetelor vine şi cu o serie de schimbări:

Publicitate

Un nou prezentator: După două sezoane de Ferma vedetelor cu Iulia Vântur, show-ul aduce o faţă nouă, pe Monica Bârlădeanu. Ea se află pentru prima dată în postura de prezentatoare la o emisiune pe Pro TV.

Reguli noi: De la competiţia unu la unu, reality-show-ul va avea în acest sezon, în premieră, competiţie pe perechi de vedete.

Un alt loc de filmări: În primul sezon s-a filmat aproape de Crevedia. În al doilea sezon, fermierii au fost în Cipru. În al treilea, reality-show-ul revine în România, în zona Sibiului.

Iată lista perechilor de concurenţi:

  • Andrei şi Graţiela Duban
  • Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu
  • Patrizia Paglieri si fiul sau, Francesco
  • Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu
  • Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha
  • Rona Hartner si Daniel Iordachioaie

GALERIE FOTO. Ferma vedetelor, sezonul trei

  • Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha
  • Gratiela si Andrei Duban
  • Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu
  • Patrizia Paglieri si fiul sau, Francesco
  • Rona Hartner si Daniel Iordachioaie
  • Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nine Nine
    Nu am inteles de ce Andrei Duban nu a a avut'o in vedere pe Rona , ca fermier sef? In felul asta ea o alegea ca servitor pe Gratiela si pe cine dorea sa trimita la duel. El a fost ales la duel de asa zis'ul luptator pentru ca acesta nu-l suferea nu pentru ca era " o onoare"dar pacat ca n-a intuit asta!
    In ceea ce priveste Narcisa, oare de ce si-a ales probe de forta din cele 3 probe? Credea ca o s-o puna cineva sa boxeze? Cind ai anumite kilograme n-ai cum sa te urci pe o fringhie, sa te deplasezi usor sau sa alergi. Cel mult sa dai in tinta fixa dar Rona nu era asa ceva. Abilitate, agilitate dar nici noroc la proba cu cheile. A mai spus " imi este mila de ea cind o vad cit se zbate sa cistige ca sa ramana in ferma". Daca ii era mila de ce a ales probele de forta? Rona a dovedit a nu stiu cita oara ca si cu partener , atit de fals linga ea, invinge!! Vorbeste fluent, nu ascunde nimic din ce aude, nu comploteaza impotriva nimanui ci se bazeaza numai pe ea si pe credinta ei. Bravo Rona!! Majda, Patritzia si Natanticu ar trebui sa "fure" meserie de buna crestere de la Rona. Nu e cazul lui Daniel!! Nici daca ar vrea ..caracterul, nu se schimba! Gratiela, o alta forta, sper sa fie alaturi de ea. Andrei Duban, a gresit expunindu-si sotia!! Si daca asa zis-ul luptator era bun, loial, onest ...niciodata nu se lasa sotia in grija altui barbat pentru ca vorbele luptatorului "e pe maini bune" s-au dovedit a fi apa de ploaie!!
  • Angy Angy
    Ma bucur ca au iesit D.Dumitrescu si N.Suciu.Femei infame si false pe care nu doresti sa le-ntalnesti in viata!
  • Nine Nine
    In emisiunea de simbata de pe Pro 2 , eliminatei Diana Dumitrescu i-a scapat porumbelul din gura despre cistigator. Cineva zicea de Andrei Duban ca se plimba de la o televiziune la alta dar oameni buni nu vedeti ca Pro TV se transforma in Antena 1 ,( in care nu prea exista emisiune fara Dan Negru) si aici aceeiasi "abonati". La Pro TV , provenitul de la TVR Natanticu impreuna cu Neamtu au monopolizat toate emisiunile , fie ca sunt la "Pe bune", fie invitati a lui Maruta si acum la Ferma vedetelor. Probabil le-au dat un respiro lui Strunila si Ispas ca deja batea la ochi. Pacat ca oameni ca Andi Moisescu, Florin Busuioc , crainicii matinali ai Pro TV-ului sunt amestecati cu asa zisi "glumeti" nesarati. Cit despre emisiunea Ferma ..chiar am crezut ca e " pe bune"!!!
  • Nine Nine
    Singurii cu cei 7 ani de acasa sunt: Dragos, Francesco,Gratiela, Andrei si Rona.
    Restul niste puturosi, clevetitori si rai. In capul listei: Narcisa si Diana. Urit pentru niste baieti ca Natanticu si Neamtu sa birfeasca nonstop.
    Dar in ochii multor privitori e mai lejer/las, sa vezi minciuna imbracata in adevar(Narcisa, Diana, Natanticu , Neamtu.....) decit adevarul gol golut (Rona, Andrei si Gratiela). Restul fara coloana vertebrala gen Majda, Patritzia... Si ele/ei pe acolo!!
  • Serban ana Serban ana
    Nu mi se pare ok ca Rona sa fie eliminata doar ca nu o suporta colegii.Totul a pornit de la Diana care nu a suportat-o de la inceput pe Rona.Mi-am dat seama cat de rea este Diana.Pacat ca s-au lasat influentati si ceilalti.Mai ales Daniel care era partenerul ei.A fost urat din partea lui ca a tradat-o.La fel si Narcisa mi se pare o persoana foarte rea.Este urat din partea lor ca au marginalizat-o intr-un mod atat de urat pe Rona.Mi-a inspirat mila Rona.Din punct de vedete al comportamentului mi s-au parut ok Duban si Gratiela.
  • Fanica Ispas Fanica Ispas
    Diana Dumitrescu?!
    O femeie banala!
  • Fanica Ispas Fanica Ispas
    ferma vedetelor 28 februarie,

    Penibili si needucati,
    animalele sunt mai cu bun simt,
    Unele personaje sunt de-a dreptul execrabile(caracter-educatie-valoare...),
    Imi pare rau de Rona: cand te incurci cu porcii te mananca porcii!
    Bravo realizator! I-a pus sa arate ce si cum stiu, constient de la inceput ca va rade (el realizatorul, impreuna cu noi) de prostia astora! Bine le face! Si pentru altii care vor sa vina la televizor, doar, doar li se vor vedea ciorapii la Protv!
  • Popiy Popiy
    Sa castige Patrizia Paglieri si Francesco
  • Corneliu Corneliu
    In al doilea sezon s-a filmat in Cipru nu în Creta(Grecia).
  • Costi Costi
    Astea-s vedete?În afara de Diana Dumitrescu care mi se pare o actrița foarte buna restul sunt vai de capul lor!Duban ala e mort rau de foame din moment ce se plimba dintr-un trust in altul :))))PROTV sta cam prost la capitolul vedete, macar le are pe INNA, Andra şi Smiley dar tot degeaba ca ei nu se baga in astfel de emisiuni
  • bing bing
    concurentii din astfel de emisiuni sunt "umpluturi"
    unii se muta dintr-un trust in altul, morti de bani si "faima"
  • Mile Mile
    Să vedem ce zic protevisti , sunt vedete sau cum zic ei resapate doar

Trimite un comentariu

sus