Skip to main content

Damian Nunez a fost numit Chief Creative Officer al Lowe Group România

 
Damian Nunez a fost numit Chief Creative Officer al Lowe Group România

Lowe Group are un nou Chief Creative Officer. Este vorba despre Damian Nuñez, un creativ cu peste 14 ani de experienţă internaţională. În noul rol, el coordonează echipele creative ale agenţiilor din grup.

Publicitate

Damian Nuñez, CCO, Lowe Group România: „Ştiam că MullenLowe este un brand internaţional cunoscut şi respectat, dar recunosc că am fost impresionat de Bucureşti, de cât de familiar este totul şi cât de calzi sunt oamenii. Vibe-ul de aici este similar celui din agenţiile din Buenos Aires şi, când am cunoscut top management-ul Lowe Group, m-am bucurat să descopăr că împărtăşim aceeaşi viziune, energie şi pasiune. Talentul este aici, brief-urile sunt aici. Sunt norocos că am lucrat cu unii dintre cei mai buni directori de creaţie din lume, iar obiectivul meu este să valorific suma experienţelor pe care le-am avut şi să ajut echipa din România să-şi maximizeze potenţialul imens în excelenţă creativă.”

Damian Nuñez a lucrat în trecut pentru agenţii din pieţe diferite, de la buticuri creative de mici dimensiuni la companii cu peste 500 de angajaţi. Şi-a început cariera în agenţii din Argentina, unde a predat, de asemenea, cursuri de Creativitate şi Art Direction la Escuela Superior de Creativos Publicitarios din Buenos Aires şi la Universitatea Siglo XXI din Córdoba. Apoi a lucrat pentru mai mulţi ani în Miami, Los Angeles şi Dallas, iar în 2016 s-a mutat în Europa.

Hortensia Năstase, Vice President Creative Services, Lowe Group România: „Ambiţiile noastre încep şi se termină cu oamenii şi cu clienţii noştri, aşa că ne-am dorit un CCO care să se potrivească acestei abordări de business: orientat spre soluţii, îndrăgostit de produs şi preocupat de echipă. Damian are o experienţă internaţională impresionantă şi o mare pasiune pentru creaţie, este foarte matur, strategic şi fun to work with. Sunt absolut convinsă că este perfect pentru a conduce inimile creative ale echipelor noastre #octopusteams.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus