Skip to main content

Damian Nunez a fost numit Chief Creative Officer al Lowe Group România

 
Damian Nunez a fost numit Chief Creative Officer al Lowe Group România

Lowe Group are un nou Chief Creative Officer. Este vorba despre Damian Nuñez, un creativ cu peste 14 ani de experiență internațională. În noul rol, el coordonează echipele creative ale agențiilor din grup.

Damian Nuñez, CCO, Lowe Group România: „Știam că MullenLowe este un brand internațional cunoscut și respectat, dar recunosc că am fost impresionat de București, de cât de familiar este totul și cât de calzi sunt oamenii. Vibe-ul de aici este similar celui din agențiile din Buenos Aires și, când am cunoscut top management-ul Lowe Group, m-am bucurat să descopăr că împărtășim aceeași viziune, energie și pasiune. Talentul este aici, brief-urile sunt aici. Sunt norocos că am lucrat cu unii dintre cei mai buni directori de creație din lume, iar obiectivul meu este să valorific suma experiențelor pe care le-am avut și să ajut echipa din România să-și maximizeze potențialul imens în excelență creativă.”

Publicitate

Damian Nuñez a lucrat în trecut pentru agenții din piețe diferite, de la buticuri creative de mici dimensiuni la companii cu peste 500 de angajați. Și-a început cariera în agenții din Argentina, unde a predat, de asemenea, cursuri de Creativitate și Art Direction la Escuela Superior de Creativos Publicitarios din Buenos Aires și la Universitatea Siglo XXI din Córdoba. Apoi a lucrat pentru mai mulți ani în Miami, Los Angeles și Dallas, iar în 2016 s-a mutat în Europa.

Hortensia Năstase, Vice President Creative Services, Lowe Group România: „Ambițiile noastre încep și se termină cu oamenii și cu clienții noștri, așa că ne-am dorit un CCO care să se potrivească acestei abordări de business: orientat spre soluții, îndrăgostit de produs și preocupat de echipă. Damian are o experiență internațională impresionantă și o mare pasiune pentru creație, este foarte matur, strategic și fun to work with. Sunt absolut convinsă că este perfect pentru a conduce inimile creative ale echipelor noastre #octopusteams.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu