Skip to main content

Două seriale inspirate de acelaşi roman, în acelaşi timp pe TV. Unul la Antena 1, altul la Pro 2, fostul Acasă TV

 
Iubire ascunsă debutează pe Pro 2, de luni
Iubire ascunsă debutează pe Pro 2, de luni

Contraatacul Pro 2. Două noi seriale debutează luni pe TV, unul turcesc, altul românesc. Care este legătura dintre cele două? Ambele au scenariul bazat pe acelaşi roman, după cum notează Click.ro.

Publicitate

Antena 1 a programat începând de luni, 15 ianuarie, serialul Fructul oprit, produs de Ruxandra Ion, cu actori români, dar care se bazează pe o poveste turcească. Tot luni, dar de la 22.00, la Pro 2 debutează serialul turcesc Iubire ascunsă, care are la bază acelaşi roman. Serialul turcesc va fi la Pro 2, în fiecare zi de luni până vineri, de la 22.00.

Scenariul Iubire ascunsă, de pe Pro 2 urmăreşte povestea lui Adnan, care după decesul soţiei sale şi-a dedicat viaţa copiilor săi, Nihal şi Bulent. Locuieşte în Istanbul, unde o întâlneşte pe Bihter, o tânără de care se îndrăgosteşte. Însă mama lui Bihter îl consideră şi ea pe Adnan un partener de viaţă potrivit, aşa că cele două, mamă şi fiică, ajung să se lupte pentru acelaşi bărbat. Tânăra câştigă şi cei doi se căsătoresc, însă ea ajunge în scurt timp să se îndrăgostească de Behlul, un tânăr care locuieşte în aceeaşi casă cu ei.

Citeşte şi:

Serialul Fructul oprit va debuta la Antena 1 săptămâna viitoare. Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea şi Adriana Trandafir fac parte din distribuţie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Din același roman s-au inspirat și spaniolii.
  • Ioana Carmen Ioana Carmen
    A mai fost o telenovela Fructul oprit , mexicana cu Maite Perroni si Eugenio Siller. A avut același subiect?
  • Raducu Raducu
    Serialul turcesc "Iubire ascunsa" a mai fost difuzat in Romania de Kanal D in 2011, acum se pare ca PRO 2 (fostul Acasa TV) il va redifuza, asa cum si Happy Channel a redifuzat anul trecut "Feriha" care a fost difuzat pentru prima data in Romania tot de Kanal D, dar in 2013.
  • Iuli Iuli
    In locul celor de la Pro, puneam serialul pe Pro Tv de luni pana vineri ca sa prinda, apoi sa-l mute pe Pro 2. Aceeasi smecherie ca si cu Puterea destinului, difuzat luni-joi la inceput de an pe Pro si apoi mutat pe Acasa (unde a prins extrem de bine, bateau si Stirile Pro TV).
  • bing bing
    TURCISME TOXICE
    de ce nu face madama Ruxandra film tipic romanesc ca la tzara?
  • mile mile
    oricum nu sunt la aceeasi ora , imediat copiaza si pro 2

Trimite un comentariu

sus