Skip to main content

Dragoș Pătraru revine cu Starea Nației după negocieri ce s-au purtat până în ultima clipă

 
Dragoș Pătraru revine cu Starea Nației după negocieri ce s-au purtat până în ultima clipă
Dragos Patraru, Starea natiei

Emisiunea Starea Nației revine la TVR 1 începând de astăzi. Anunțul a fost făcut de Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii, pe pagina sa de Facebook. „Ne vedem diseară, la 22.30, la Starea Nației. Pe TVR 1”, a fost anunțul realizatorului TV.

Se pare că la mijloc a fost vorba de o mare neînțelegere", a declarat pentru Paginademedia.ro Dragoș Pătraru. "Singurul lucru important pentru telespectatori este că emisiunea este, de astăzi, pe post”, a continuat el.

Publicitate

Reluarea emisiunii Starea Nației pe TVR 1 vine după câteva săptămâni de negocieri, încheiate în ultima clipă. Detaliile au fost stabilite în ultimele trei zile.

Din informațiile Paginademedia.ro, discuțiile s-au purtat în legătură cu licența pentru emisiunea Starea Nației. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Dragoș Pătraru a cesionat TV marca Starea Nației și formatul emisiunii Starea Nației pe o perioadă de trei luni (cât mai este mandatul conducerii interimare a TVR).

Echipa Starea Nației are contracte de drepturi de autor cu TVR până în luna iunie, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de rezultatele de audiență ale programului.

La ora publicării articolului, în program, pe site-ul TVR 1, apare încă, pe intervalul Starea Nației, un film, "De ce nu sunt pe Facebook".

Reamintim că situația emisiunii a fost incertă, după ce negocierile dintre echipa Starea Nației și reprezentanții TVR s-au purtrat până în ultimele zile. În urmă cu două zile, pe 5 ianuarie, încă nu se știa dacă emisiunea va fi pe TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. O ultimă rundă de discuții s-a mai purtat sâmbătă, după cum a declarat Pătraru pentru Paginademedia. 

 Filmul e De ce nu sunt pe Facebook? 

Anunțul lui Dragoș Pătraru

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Domana ,Doina Gradea, de ce nu transmiteti Starea natiei si pe TVR international? noi,cei plecati din Romania nu mai contam? Sau nu vrea nenea Dragnea&company??
 • Emisiune se transmite doar pe TVR1 de la ora 22:30, reluarea la 06:05 și în ziua următoare la TVR2 la 15:40 în reluare. Nu este transmisă pe celelalte canale TVR.
 • De ce nu este transmisa emisiunea "Starea natiei" pe tvr international? Am inteles din commentarii ca Dragos Patraru a reusit sa ajunga la intelegere cu noua conducere.
 • Dragos, bun venit inapoi ! Nu te lasa cumparat. Mai bine iei urma lui Malin Bot, decat sa te vinzi. Vedem diseara daca ti-au inchis gura sau nu. Sper ca nu .
 • ***, @livia pila, @mile.
  Nu stiu de ce nu se aplica regulamentul in cazul vostru.
  Eu v-aș da ban direct, dar ce sa faci daca aici nu se aplica regulamentul..
 • @Mile. Esti *** Mie nu mi-a plîcut niciodată Pătraru. Dar nu pot sa ii permit Doinei Gradea sa transforme TVR in sucursala a Antenei 3 si in trompeta a PSD. Pătraru părea independent. pare-se ca acum i s-a inchis gura.
 • Cum livia, ai schimbat tabara? Parca il ridicai in slavi pe patraru!!! Acum ti-ai dat seama ca doar pentru bani face emisiunea si ca face parte tot dintr-o aripa rosie?
  Ce pacaleala, iar se victimieaza imitatorul. Slab actor, slaba emisiune!
 • Pare-se că Pătrarau a fost convins sa tacă. Banii vorbesc, nu abuzurile comise de Gradea, Raico Cornea, Carla Tompea, Burtea, Zgabercea.

Trimite un comentariu