Skip to main content

Mălin Bot, ridicat de jandarmi în timp ce protesta în faţa sediului PSD

 
Mălin Bot, ridicat de jandarmi în timp ce protesta în faţa sediului PSD

Jurnalistul Mălin Bot, care protesta luni în faţa sediului PSD, a fost ridicat de jandarmi după ce aceştia i-au cerut în mod repetat să părăsească locul, scrie Agerpres.

Publicitate

Aproximativ zece persoane s-au adunat luni cu pancarte în faţa sediului PSD pentru a protesta faţă de conducerea acestei formaţiuni. Un protestatar s-a urcat într-un copac, susţinând că în acest fel doreşte să-şi exprime punctul de vedere şi să evite să fie dus la Poliţie.

Reprezentanţii Jandarmeriei le-au cerut să plece, deoarece nu aveau autorizaţie în acest sens. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale al Revoluţionarilor au arătat că deţin autorizaţie pentru a protesta pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 4 ianuarie, şi că în aceste condiţii alţi manifestanţi nu pot să participe la acţiuni de protest în această zonă. În aceste condiţii, o parte din cei care manifestau împotriva PSD au fost de acord să plece. Pe de altă parte, jurnalistul Mălin Bot a refuzat să părăsească zona.

În momentul în care jandarmii l-au luat pentru a-l duce la Poliţie, jurnalistul s-a prins de un indicator de circulaţie, scoţându-l parţial din pământ. În cele din urmă, jandarmii să-l urce în dubă.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a declarat la Antena 3:

"În urma activităţii de protest din zona Kiseleff, din faţa sediului PSD, patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea aplicării unor sancţiuni contravenţionale, întrucât acestea au desfăşurat o activitate de protest care nu întrunea condiţiile legale, nu era supusă declarării şi avizării, aşa cum prevede legea. Un al doilea motiv a fost faptul că au folosit în activitatea lor o staţie de amplificare sonoră care tulbura ordinea publică, iar al treilea argument pentru care a fost necesară conducerea la secţia de poliţie a fost că în acea zonă a fost declarată şi supusă aprobării o activitate de protest organizată de o asociaţie, iar organizatorul şi reprezentantul acestei asociaţii ne-a solicitat în mod expres să îndepărtăm persoanele respective", a declarat Georgian Enache.

Video: Lumea Justitiei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ivaT ivaT
    :)))))))) cum l-au ridicat pe idiot. Era cazul
  • Me Me
    Un papagal ...
  • Antal Gabriel Antal Gabriel
    Malin Bot a fost ridicat ilegal.
  • cd cd
    ***
  • Phahahaha Phahahaha
    Titlu " jandarmii și un asistat social " :)
  • Brutus Brutus
    ***
  • Mirela Bugetara Mirela Bugetara
    Da' ce, numai Badea, Gadea si *** ala de Ciutacu au voie sa iasa la proteste? Astia, acum 6 ani, erau in fruntea protestelor (slabute, ce-i drept, de cateva sute de oameni) impotriva lui Basescu si Boc, cu portavoci, si nu i-a dus nimeni la sectie! Oricum, daca Bot a gresit, sa plateasca...
  • jk jk
    Nu susțin Psd-ul,dar degeaba nu l-au luat.Sigur a facut ceva mai mare
  • Ilie Ilie
    Mălin Bot e, eventual, "fost jurnalist" sau, mai bine, "activist". Sau, și mai bine, "protestatar".
  • Mihai Mihai
    Bine punctat,anumiti oameni nu inteleg ce inseamna sa fi jurnalist,acest individ crede ca a fi jurnalist inseamna sa spui mu.... Psd, Nu, inseamna sa informezi corect cititorul,privitorul. Acest personaj isi foloseste legitimatia de jurnalist pt rafuieli persoanale
  • Mihai Mihai
    Vrea sa se respecte legile, dar el nu le respecta. Pentru protest ai nevoie de autorizatie, el nu are. Ghinion cum spune Johannis. Ca sa nu incepem sa comentam stilul lui total "huligan" de a tipa si a baga camera telefonului in ochii oricui spunand ca asta e "televiziune".
  • geo geo
    ***

Trimite un comentariu

sus