Skip to main content

Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

 
Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Mirela Vaida, din nou pe TV, tot la Antena 1, cu o nouă emisiune. Din luna februarie, Vaida va prezenta „Totul pentru dragoste”.

Publicitate

Este o emisiune tip talk-show, în care Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să deslușească problemele ale oamenilor simpli.

Mirela Vaida: „Totul pentru dragoste O emisiune cu și despre lupta cu viața, cu entuziasmul și suferința pe care ni le dă dragostea. Va fi o emisiune a oamenilor simpli care vin să-și spună povestea: fie că iubesc pe cine nu trebuie, fie că nu se mai simt iubiți, fie caută marea dragoste. Indiferent care este povestea dragostei lor, vom încerca să discutăm, liber și sincer, despre toate problemele și ingredientele unei relații de cuplu, alături de specialiști, terapeuți de cuplu, astrologi, parapsihologi. Nu dăm lecții, ci primim lecții de la fiecare poveste în parte, pentru că, azi, adevărata provocare nu este să ai o relație, ci să o menții și să o condimentezi în timp, astfel încât să te împlinească, să-ți aducă liniște, să te facă un om complet!”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Era de asteptat!Ce sa bage???O emisiune banală si k titlu si k ,continut!...un serial bun nu putea achizitiona?dar ...emisiunile astea de *** ridica audienta!
  • Ca bine zici "bing", "ca sa umple spatiul". Cel mai probabil, o sa fie difuzat intre orele 14:00-16:00, in locul serialului turcesc.
  • Multe cuvinte goale, de fapt este un nou pretext pentru intrigi si scandal. Daca aceste televiziuni ar vrea cu adevarat sa celebreze dragostea, ar putea face emisiuni mai curate. Prin anii 90, cand in Romania abia incepuse sa se auda de Sfantul Valentin (indiferent daca va place sarbatoarea sau nu), televiziunile aveau emisiuni curate in care cuplurile raspundeau la intrebari de cultura generala, chiar despre cupluri celebre din istorie...oricum...era mai curat. Chiar si Mihaela Radulescu, pe care azi n-o asociez cu nimic de calitate, avea o traditie din a face emisiunea ''Mirii anului'', in care cupluri recent casatorite participau la o competitie in care castigau chiar si un apartament. Daca vrei sa faci emisiuni despre dragoste, o poti face in mod decent, si ar avea mai mult succes decat sa cauti mereu doar probleme si scandal.

Trimite un comentariu