Skip to main content

O nouă emisiune la Rock FM: Alex Dona, de la Times New Roman, este On the rocks

 
O nouă emisiune la Rock FM: Alex Dona, de la Times New Roman, este On the rocks

Alex Dona, Managing Partner la Times New Roman, va avea o emisiune radio, la Rock FM. El intră pe tronsonul „drive-time”, de la 17.00, la 18.00, cu emisiunea „On the rocks”, zilnic de luni până vineri. Data lansării: 19 februarie. 

Alex Dona, pentru Paginademedia.ro: „Ne propunem să facem un fel de rezumat al zilei, dar nu neapărat în forma PR-istică în care și-ar dori-o cei implicați. Practic, o să râdem de toți și de toate, de cei care ne fac viața mai grea pe principiul: Îi luăm noi la mișto că ei se iau prea în serios.

Scopul e simplu: să-i facem pe cei din trafic sau de acasă sau de la birouri să râdă un pic. Toate astea amestecate cu niște rock de calitate. Ma bucur foarte mult că se întâmplă acest proiect. Din primul moment am rezonat cu gașca de la Rock FM și de-abia aștept să începem, deși am niște emoții cât casa”.

Publicitate

Cristi Hrubaru, director de programe la Rock FM, despre venirea lui Alex Dona: „Am pus ochii pe el când a venit invitat la Exarhu la matinal și mi-am dat seama că rezonează cu starea de spirit de la Rock FM. Îmi doresc ca ascultătorii emisiunii lui să fie informați, să se amuze și să se distreze. Este haios, e inteligent, e de la Times New Roman și știm cu toții ce înseamnă asta. Voi fi și eu alături de el „la butoane”.”

Carte de vizită: 

Alex Dona este la prima sa experiență în realizarea unei emisiuni de radio. El a lucrat mai mulți ani în vânzări, la companii precum Audionova (în 2007), apoi în zona de media, la The Money Channel, Telesport și Sanoma Hearst. Din 2012, a devenit Managing Partner la site-ul de satiră Times New Roman. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitări Times New Roman. Radioul e un domeniu super de viitor. Am incredere ca e o tehnologie care o sa rupa. De-abia astept sa scoateti si un vinil sau un papirus in cuneiforma. Ar fi mega util la baie sau la facut focul.

    P.s.: era si timpul sa recunoasca ca cel mai amuzant dintre ei e baiatul de la contabilitate

Trimite un comentariu