Skip to main content

O nouă emisiune la Rock FM: Alex Dona, de la Times New Roman, este On the rocks

 
O nouă emisiune la Rock FM: Alex Dona, de la Times New Roman, este On the rocks

Alex Dona, Managing Partner la Times New Roman, va avea o emisiune radio, la Rock FM. El intră pe tronsonul „drive-time”, de la 17.00, la 18.00, cu emisiunea „On the rocks”, zilnic de luni până vineri. Data lansării: 19 februarie.

Publicitate

Alex Dona, pentru Paginademedia.ro: „Ne propunem să facem un fel de rezumat al zilei, dar nu neapărat în forma PR-istică în care şi-ar dori-o cei implicaţi. Practic, o să râdem de toţi şi de toate, de cei care ne fac viaţa mai grea pe principiul: Îi luăm noi la mişto că ei se iau prea în serios.

Scopul e simplu: să-i facem pe cei din trafic sau de acasă sau de la birouri să râdă un pic. Toate astea amestecate cu nişte rock de calitate. Ma bucur foarte mult că se întâmplă acest proiect. Din primul moment am rezonat cu gaşca de la Rock FM şi de-abia aştept să începem, deşi am nişte emoţii cât casa”.

Cristi Hrubaru, director de programe la Rock FM, despre venirea lui Alex Dona: „Am pus ochii pe el când a venit invitat la Exarhu la matinal şi mi-am dat seama că rezonează cu starea de spirit de la Rock FM. Îmi doresc ca ascultătorii emisiunii lui să fie informaţi, să se amuze şi să se distreze. Este haios, e inteligent, e de la Times New Roman şi ştim cu toţii ce înseamnă asta. Voi fi şi eu alături de el „la butoane”.”

Carte de vizită:

Alex Dona este la prima sa experienţă în realizarea unei emisiuni de radio. El a lucrat mai mulţi ani în vânzări, la companii precum Audionova (în 2007), apoi în zona de media, la The Money Channel, Telesport şi Sanoma Hearst. Din 2012, a devenit Managing Partner la site-ul de satiră Times New Roman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vicentiu Vicentiu
    Felicitări Times New Roman. Radioul e un domeniu super de viitor. Am incredere ca e o tehnologie care o sa rupa. De-abia astept sa scoateti si un vinil sau un papirus in cuneiforma. Ar fi mega util la baie sau la facut focul.

    P.s.: era si timpul sa recunoasca ca cel mai amuzant dintre ei e baiatul de la contabilitate
  • ion ion
    Se scrie Receptioneaza micutule ***
  • teodor teodor
    Dar nu te obligă nimeni să îl asculți bre.
  • Adi Chirila din Neamt Adi Chirila din Neamt
    Oooh doamne fereste-ma, TimesnewRoman si cu kmkz sunt publicatile cele mai ***
    Ce bine ca la mine in Neamt nu se rectioneaza Rockfm multumesc God

Trimite un comentariu

sus