Skip to main content

OPINIE şi ŞTIRE, la grămadă. Exprimare deplasată într-o ştire pe site-ul Revista 22: "proasta lui Dragnea"

 
OPINIE şi ŞTIRE, la grămadă. Exprimare deplasată într-o ştire pe site-ul Revista 22: "proasta lui Dragnea"

UPDATE. La câteva minute după publicarea acestei ştiri, apelativul „proasta lui Dragnea” a dispărut din articolul de pe Revista 22.

Publicitate

UPDATE 2. Un articol cu un conţinut identic, în care era folosit acelaşi apelativ, apare pe site-ul comisarul.ro.

Când nu se mai face diferenţa între jurnalism şi opinii de tip Facebook. O exprimare deplasată într-o ştire despre Carmen Dan, ministru de Interne. Nu pe Facebook sau în comentarii, ci într-un material pe site-ul publicaţiei Revista 22, aceeaşi în care semnează opinii şi nume precum Andrei Pleşu, Tia Şerbănescu, Armand Grosu, Rodica Culcer, Sabina Fati şi Alexandru Lăzescu.

De mai bine de trei ore, pe site-ul Revista 22 apare ştirea „Şeful DGA, pe care Dan l-ar fi vrut în locul lui Despescu la şefia Poliţiei, refuză numirea”.

Prima frază a ştirii o vizează pe Carmen Dan, ministru de Interne. „Cătălin Ioniţă, şeful DGA, cel propus de proasta lui Dragnea să preia funcţia de şef al Poliţiei Române, refuză postul, anunţă Digi24.

Captură de pe Comisarul.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    În joc e Luminarea Poporului. E greu sa fii Revista 22, când exista si o critica dura pt limbajul prea elevat, cum se exprima HRP, ca toate fortele politice, la un loc, administreaza crapulos.
  • DDS DDS
    Nu e problemă, atâta timp cât nevestei lui Iohannis i se mai zice și coardă, ***. Faza tare e că. cică, prima proastă a României chiar se mândrește cu apelativele respective.
  • moshu49 moshu49
    și care-i problema? așa se spune la feminin...
  • Lavinia B. Lavinia B.
    Vedeți că-l cheamă Armand Goșu.

Trimite un comentariu

sus