Skip to main content

Răzvan Ciobanu se retrage din emisiunea Bravo, ai stil

 
Răzvan Ciobanu se retrage din emisiunea Bravo, ai stil

Razvan Ciobanu, jurat al emisiunii “Bravo, si stil!”, paraseste show-ul de la Kanal D, in care a avut o contribuţie semnificativă, pentru a se dedica total business-ului sau personal, potrivit unui anunţ al postului TV.

Publicitate

„Bravo ai stil! a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit sa fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer si clientii mei au avut de suferit. Asa ca am ales ca pentru o perioada sa ma ocup exclusiv de atelier, clienti si colectii noi. Dar sunt recunoscator celor din famila Kanal D ca au avut incredere in mine sa imi puna pe umeri asa o parte importanta din show. Sigur ca „portile” raman deschise si poate vom mai avea colaborari in viitor. Acum am nevoie sa petrec timp cu mine ca designer. Sigur ca nu a fost o decizie simpla. Dar asta simt ca trebuia sa fac. „Bravo, ai stil!” este, practic, „copilul” pe care l-am crescut si la care am contribuit trei sezoane. Multumesc echipei pentru ca a crezut in mine!”, a spus Razvan Ciobanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Antoaneta Antoaneta
  Mie imi place ce a facut R Ciobanu in toata emisiunea. Imi pare rau ca a plecat
  Succes va doresc.
 • Amelia Iacob Amelia Iacob
  a fost dat afara de Orlando Valache , cel care detine 75 % din CAN CAN TV . cumnatul Denisei Potecaru , sptul surorii ei, Raluca . Cea mica are deja emisiunea Bravo ai Stil , NU PUTEA FI LASATA ASA
 • Rogojan Razvan Rogojan Razvan
  foarte bine ca a plecat era un frustrat vroia sa fie el cel care le stie pe toate dar defapt era total pe langa
 • Irina Irina
  Emisiunea ''Bravo, ai stil'' este ORIBILA!
 • Iuli Iuli
  Uite cine danseaza - din toamna!
  https://www.instagram.com/p/BdaYcsenYDJ/
 • NuPot NuPot
  @andreas... uite cine dansează va fi din toamna la ProTv.
  A scris Mihaela Rasdulescu într-un comentariu pe Instagram.
 • iana iana
  Mare pacat! era singurul care stia ce vorbea acolo, nu batea campii fara gratie. Probabil l-au eliminat pentru ca nu convenea celorlalti pseudojurati.
 • Lina florea Lina florea
  Mai bine plecs Iulia si poate k se introduce si regula k ca cele (ma refer la concurente) vin sa demonstreze cay sant de fitoase insultand colegele si chiar juratii sau vai doamne parasesc bosumflate platoul k apoi dupa 5 minute sa revina sa fie eliminate din concurs si cred k cele eliminate nu ar trebui sa se mai intoarkin concurs eu cred k sunt destule tinere cu bun simt si cu cei ink 7 ani de acasa personal as vrea sa vad stil si in comportamentul si in caracterul fiecaruia nu doar numai in asi arata cat mai mult posibil goliciunea si formele frumoase ce e drept
 • Andreas Andreas
  cine stie ceva despre uite cine danseaza? o sa mai fie?
 • Adi Adi
  Pacat.Chair era un tip excelent pentru emisiune.Integru, serios, profesionist.
  Oricum emisiunea a fost un castig si pentru el.
  Prevad ca va fi inlocuit cu Catalin Botezatu.
 • mile mile
  bun oricum emisiunea nu e era de moda , ci doar circ ieftin

Trimite un comentariu

sus