Skip to main content

Reality-show-ul „Mă însoară mama” va fi difuzat pe tronsonul ocupat de Gospodar fără pereche. Când începe

 
Reality-show-ul „Mă însoară mama” va fi difuzat pe tronsonul ocupat de Gospodar fără pereche. Când începe

Lunea este seara „telenovelelor” la Pro TV. După ce toamna trecută Pro TV a avut luni de luni emisiunea Gospodar fără pereche, postul continuă și primăvara pe aceeași tematică. Din 12 februarie va lansa show-ul Mă însoară mama, prezentat de Cove. 

Publicitate

Emisiunea va fi lunea, de la 20.30.

Despre format. Opt tineri vor încerca să-și găsească perechea cu ajutorul mamelor lor. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Cove: „Sunt pregătit să le arăt acestor băieți, care încă nu și-au găsit jumătatea, că un mariaj poate fi chiar cool, că viața de familia e foarte frumoasă și că sufletul pereche există. Ei sunt tineri, vin din medii diferite, iar mamele lor sunt niște femei extraordinare. Mă însoară mama! o să fie cu siguranță o experiență pe care nu o vor uita niciodată.”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @1q s-am, nu sunt atatia fani ramasi de la Mireasa. Da, Mireasa rupea pe interval, doar ca aveau doar 300.000 de persoane, nu este aceeasi audienta ca si in Prime-Time.
    Cat despre Mireasa la Antena1 treaba s-a stricat de cand producatorul a plecat la Kanal D (Catalin Dumitru - Bravo, ai stil), iar ultimul sezon a stat slab in audiente si Antena a pierdut bani, asa ca a inlocuit tronsonul ocupat de Mireasa cu Prietenii si filme/seriale.
  • e clar ca incearca sa cloneze mireasa pt fiu-mio :) ,dar usor stilizat. o data pe saptamana, in prime time...cred ca vor avea succes pt ca showul va atrage fanii mpfm ramasi neconsolati dupa scoaterea abrupta a emisiunii din grila antenei. o decizie extrem de p roasta a managerilor antenisti, pt ca desi emisiunea nu era de calitate, multa bârfă si mahalageala, rupea tot pe tronsonul ei. sincer, de neinteles de ce antena a renuntat la un show verificat si cu grup solid si solidificat de fani....

    stie cineva ce audiente au antenele cu telenovela de luni ? fructul oprit sau cum s-o chema. ca paginademedia se ocupa mai mult de propaganda pt chirila si guran, nu de analiza showurilos si serialelor...ca doar nu degeaba de numesc pagina DE MEDIA ! Ca sa numere likeurile lui chirila.
  • Nu inteleg aceste titluri : ''Nora pentru mama'', ''Mireasa pentru fiul meu'', ''Ma insoara mama''. Serios vorbind, cred ca incearca sa-i faca de ras pe baieti. Nu glumesc. Adica nu se pot insura si din propria lor decizie, si atunci famiia a ajuns la acesta solutie disperata.
  • Era clar ca încearcă sa repete succesul Gospodar. Cam asta încearcă și alte televiziuni concurente.

Trimite un comentariu