Skip to main content

Reality-show-ul „Mă însoară mama” va fi difuzat pe tronsonul ocupat de Gospodar fără pereche. Când începe

 
Reality-show-ul „Mă însoară mama” va fi difuzat pe tronsonul ocupat de Gospodar fără pereche. Când începe

Lunea este seara „telenovelelor” la Pro TV. După ce toamna trecută Pro TV a avut luni de luni emisiunea Gospodar fără pereche, postul continuă şi primăvara pe aceeaşi tematică. Din 12 februarie va lansa show-ul Mă însoară mama, prezentat de Cove.

Publicitate

Emisiunea va fi lunea, de la 20.30.

Despre format. Opt tineri vor încerca să-şi găsească perechea cu ajutorul mamelor lor. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are şi el Joker şi are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din show.

Cove: „Sunt pregătit să le arăt acestor băieţi, care încă nu şi-au găsit jumătatea, că un mariaj poate fi chiar cool, că viaţa de familia e foarte frumoasă şi că sufletul pereche există. Ei sunt tineri, vin din medii diferite, iar mamele lor sunt nişte femei extraordinare. Mă însoară mama! o să fie cu siguranţă o experienţă pe care nu o vor uita niciodată.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    exact pt nivelul de cultura al protevistilor, foarte scazut
  • Afi Afi
    Hă? Emisiunea asta s-ar potrivi mai bine ziua.
  • Iuli Iuli
    @1q s-am, nu sunt atatia fani ramasi de la Mireasa. Da, Mireasa rupea pe interval, doar ca aveau doar 300.000 de persoane, nu este aceeasi audienta ca si in Prime-Time.
    Cat despre Mireasa la Antena1 treaba s-a stricat de cand producatorul a plecat la Kanal D (Catalin Dumitru - Bravo, ai stil), iar ultimul sezon a stat slab in audiente si Antena a pierdut bani, asa ca a inlocuit tronsonul ocupat de Mireasa cu Prietenii si filme/seriale.
  • Iuli Iuli
    Vor lua bataie grava de la Chefi, dar si de la Exatlon. Locul 3 pe toate targeturile
  • 1q s-am 1q s-am
    e clar ca incearca sa cloneze mireasa pt fiu-mio :) ,dar usor stilizat. o data pe saptamana, in prime time...cred ca vor avea succes pt ca showul va atrage fanii mpfm ramasi neconsolati dupa scoaterea abrupta a emisiunii din grila antenei. o decizie extrem de p roasta a managerilor antenisti, pt ca desi emisiunea nu era de calitate, multa bârfă si mahalageala, rupea tot pe tronsonul ei. sincer, de neinteles de ce antena a renuntat la un show verificat si cu grup solid si solidificat de fani....

    stie cineva ce audiente au antenele cu telenovela de luni ? fructul oprit sau cum s-o chema. ca paginademedia se ocupa mai mult de propaganda pt chirila si guran, nu de analiza showurilos si serialelor...ca doar nu degeaba de numesc pagina DE MEDIA ! Ca sa numere likeurile lui chirila.
  • con con
    Nu inteleg aceste titluri : ''Nora pentru mama'', ''Mireasa pentru fiul meu'', ''Ma insoara mama''. Serios vorbind, cred ca incearca sa-i faca de ras pe baieti. Nu glumesc. Adica nu se pot insura si din propria lor decizie, si atunci famiia a ajuns la acesta solutie disperata.
  • F F
    Era clar ca încearcă sa repete succesul Gospodar. Cam asta încearcă și alte televiziuni concurente.

Trimite un comentariu

sus