Skip to main content

Șerban Huidu se va auzi din nou în FM în București, cu Cronica Cârcotașilor. La ce post?

 
Șerban Huidu se va auzi din nou în FM în București, cu Cronica Cârcotașilor. La ce post?

Cronica Cârcotașilor se va auzi din nou în FM-ul bucureștean. Anunțul realizatoruluilui Huidu a fost făcut chiar la un post de radio. Unde va fi prezent?

Publicitate

Emisiunea pe care Șerban Huidu o face dintr-un studio de acasă, online, va fi preluată și de un post de radio din Capitală.

Mai exact:

Postul de radio care va prelua matinalul cu Huidu este Gold FM. La Gold FM a făcut și Huidu anunțul, azi, în emisiunea Travel Man, a lui Șarpe.

Ultima dată Șerban Huidu s-a auzit în FM-ul bucureștean în ianuarie 2014, la Kiss FM. La începutul lui 2014, a plecat de la Kiss FM după zece ani.

Practic, Cronica Cârcotașilor prezentată în formula Șerban Huidu - Dezbrăcatu' - Orlando, va fi preluată de Gold FM din februarie.

Nu este prima dată când Cronica din online e preluată de un post din FM, dar este prima dată când un radio cu acoperire în Capitală difuzează emisiunea. Până acum, Cronica a mai fost preluată de posturi din țară.

Noua preluare aduce o schimbare în emisiune. Dacă acum e între orele 8.00 și 10.00, din februarie, când va intra și pe Gold FM, se va difuza între 7.00 și 10.00.

Șerban Huidu pentru Paginademedia.ro:

"Ceea ce am început în aprilie, ca un proiect din pasiune, nu unul comercial, s-a dovedit a fi cerut. Primii care au avut această cerere au fost Fresh FM, care acoperă o parte din sudul României (Slobozia, Oltenița, Târgoviște, Urziceni"

Au mai preluat emisiunea și Galaxy FM, Muntenia FM, Evenimentul FM, Best FM (Valea Prahovei), Radio Galați, Radio Viva, Radio Impact, punctează Șerban Huidu.

Huidu a reluat Cronica Cârcotașilor pe online în aprilie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ce este acum la Gold FM?

În prezent, matinalul Gold FM este prezentat de Radu Buzăianu, Geanina Corondan și Artur Palaghia.  Actuala echipă de la Gold FM va mai realiza matinalul până la începutul lunii februarie. De ce până atunci?

Explică Radu Buzăianu, pentru Paginademedia.ro:

"Noi am avut un contract de sponsorizare cu Țara lui Andrei (proiect de CSR dezvoltat de OMV Petrom n. red) care se va termina la începutul lunii februarie. Aceasta a fost perioada de contract pentru actuala echipă de la matinal".

"În plus, proiectul pe care îl am pe TV (Bună, România, de la B1 TV) nu îmi mai permite să mă trezesc de dimineață."

Geanina Corondan are, de asemenea, un proiect online personal - Vizitădelucru.ro. Merge prin țară și realizează reportaje de la diverse companii, pe care le postează pe site.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Cronica are glume pentru targetul KissFM: adolescenti care si-au picat BACul si soferi de taxi/duba etc. Condamnatul de Huidu are un defect de vorbire pe care-l acopera sub diverse roluri tampite si expirate (Becali in 2018?).
  Matinalul cu Gianina, Arthur si Radu era singurul decent.
  Tanana este o polologhie tampita cu Muntele si toanta de Maco.
  Guerilla nu poate fi ascultat din cauza autosuficientul de Dobro.
  Inserting USB stick from now on...
 • E un om liber, poate face orice emisiune dar... bravos pt el ca a scapat de faza cu accidentul si bravos noua ca uitam
 • De Ion Iliescu nu zice nimeni nimic? Ca ăla a omorat oamenii cu voie si deliberat? Azi partidul lui conduce țara si nu face emisiuni media ci distruge o tara intreaga. Cand au venit "minerii" au murit o gramada de oameni. Cu toate astea Partidul Salvați Deținuții nu îl condamna nimeni pentru crimele facute. Îl voteaza. Asta e o crima, domnilor comentatori, culmea facuta de noi toti. Astea sunt crime si infractiuni adevarate la care nu cârâie nimeni. Amărâtul de Huidu a facut un accident, pe care sigur nu l-a facut intentionat, acum daca tot are o problema pe constiinta, incearca sa poata respira. Nu un accident rutier care este ceva intamplator este relevant. Crimele pe care le fac cei mari nu le vede si comenteaza nimeni. Ca si la alte infractiuni. Cei care fura si distrug o tara nu i-a condamnat nimeni. Doar gainarii sunt arestati cu circ ca la Rio la carnaval, si bagati la puscarie. Acolo, viata de lux. Asa ca ....
 • Dan , justiția e egală, dacă au fost scăpați și alții, e corect sa scape și huidu dar e treaba justiției asta , dacă ă zis așa, asta este , pe mine ma intereseaza daca emisiunea e bună, nu cine este huidu, dacă era un om obișnuit, era in regula
 • *** *** *** *** ***...d aia nici la prima nu ma mai uit el treb sa se retraga sa nu mai apara..lumea nu uita ce a facut iar tu mile un incult fara margini care comentezi fiecare stire..tu cu ce te ocupi ai un serviciu ceva..ca tot timpul esti pe acest site..
 • Mai moale cu criminalii, știți câte cazuri au fost asemănătoare și nu v-ati agitat , acum conteaza doar ca e huidu , ca restul nu ne intereseaza
 • cel mai simplu este daca sunteti satul de acest criminal din CULPA sa vedeti care sunt produsele ce apar si probabil sustin aceasta emisiune.
 • Pacat de matinalii de la gold, erau cei mai ascultabili oameni de radio.Acum ce sa ascultam dimineata cum ne canta dobro? Huidu nu stie cand sa se retraga. Pacat gold fm pentru o asemenea alegere... m-ati pierdut ca acultator

Trimite un comentariu