Skip to main content

Pro TV: Opiniile politice ale lui Tudor Chirilă nu au legătură cu ce face el la Pro TV

 
Pro TV: Opiniile politice ale lui Tudor Chirilă nu au legătură cu ce face el la Pro TV

„Activitățile lui Tudor Chirilă pe pagina personală de Facebook nu reprezintă poziția Pro TV, așa cum este insinuat în anumite articole publicate online. Fiecare persoană are dreptul de a-și exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social. Acțiunile prin care își exprimă opiniile despre peisajul politic din România sunt în calitate de persoană fizică si nu au legătură cu activitatea lui Tudor în PRO TV.

Informațiile prezentate în articolele online care fac referire la PRO TV în acest subiect induc cititorii în eroare, inclusiv cele referitoare la implicarea angajaților PRO TV în activități politice, care poate fi desfășurată în conformitate cu reglementările legislative în vigoare.”, spune Pro TV, într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro. 

Publicitate

Reacția postului vine după avalanșa de articole și postări în care Chirilă, la pachet cu Pro TV, erau acuzați că ar „servi intereselor #rezist”. Au apărut articole în Cancan, EVZ, dar și site-uri mai puțin cunoscute, în care se menționa că Chirilă, jurat la Vocea României, ar încălca regulamente interne ale Central European Media Enterprises (CME), compania-mamă a Pro TV. Regulamente care ar interzice angajaților postului să emită opinii politice. 

O postare de pe pagina de Facebook Shocknews.ro, pe același subiect, a fost intens distribuită de pagini ale unor organizații PSD sau TSD locale, cum ar fi TSD Jiu, TSD, Slobozia, PSD Slobozia, PSD Giurgiu, PSD Botoșani, PSD Târgu Jiu, TSD Gorj sau TSD Giurgiu. 
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pesedeii sunt acei frustrati marunti, nescoliti, vulgari si dusmanosi! Apreciez ProTV pentru profesionalismul sau, iar pe Tudor il felicit pentru atitudinea civica!
 • Oricum eu nu ma mai uit la acest post. Unul dintre motive este ca nu vreau sa il mai vad si aud pe acest individ.
 • Il apreciez pe Tudor Chirila ca si artist si ma bucur sa vad ca nu are retineri in a zice lucruilor politice pe nume. Dar astea doua nu prea merg mana in mana, si sub presiune media, curand va trebui sa aleaga. Eu spun, va urma cum el ia o pauza de la PRO TV apoi va fi inlocuit, din pacate. Sper sa gresesc...
 • Sper ca PRO TV nu renunta la Tudor din cauza unor pesedisti!
  Sincer... Daca fac asa ceva sterg programul din setarile televizorului!
 • @sile ramai la Romania TV.Televiziunea oficială a partidului social democrat
  Răspunsul pro tv e bun,dar prost formulat
 • Da' de ce sa fie dat afara Chirila, doar asa, ca vor asta unii care nu suporta ProTV-ul? A facut-o in timpul liber, nu pe post... Pai in curtea Antenelor presteaza un condamnat penal (cu suspendare) pentru trafic de droguri, Cheloo. Si nu e un caz singular! La Pro inca n-am vazut condamnati penali invitati pe post, la Antene e invazie, discuta zi si noapte despre orice subiect: politica, justitie, state perpendiculare si paralele, binoame, trinoame, polinoame etc...
 • Am uitat sa spun ca Mircea Solcanu a fost concediat din cauza unui mesaj de pe facebook, nu din timpul emisiunii.
 • Si daca Esca incepe sa faca ce face acest Chirila...sau Busu...ori Corina Caragea este in regula ? Probabil ca cei de la Pro TV au dat acest raspuns pentru ca Chirila nu este angajatul lor, ci doar un colaborator sezonier. Foarte bine platit.
 • Imi place Tudor Chirila, n-am nimic impotriva parerilor sale politice, sa faca ce vrea, dar nu-mi place deloc raspunsul PROtv-ului. Cand le convine sa pastreze un angajat, spun ca parerile personale n-au legatura cu munca in PROtv, dar in alt context, se debaraseaza imediat de acel angajat. Un exemplu este Mircea Solcanu care prezenta Povestiri de Noapte (sau asa ceva) impreuna cu Cabral. Atunci cand a zis nu stiu ce despre familia copilului omorat de caini, l-au zburat imediat. Aia nu mai era libertatea de a-si ''''exprima public opiniile, fie că vorbim de mediul politic sau social.''''?

Trimite un comentariu