Skip to main content

Ziarul Primăriei Sectorului 1, poveste fără sfârşit. HotNews: Câştigătorul iniţial nu întruneşte toate criteriile de calificare

 
Ziarul Primăriei Sectorului 1, poveste fără sfârşit. HotNews: Câştigătorul iniţial nu întruneşte toate criteriile de calificare

Primaria Sectorului 1, care in toamna a declansat o licitatie cu un buget de circa 2,7 milioane de euro pentru o revista a institutiei in urmatorii patru ani, considera ca asocierea declarata initial castigatoare nu indeplineste criteriile de calificare, noteaza HotNews.

Publicitate

Drept urmare, a cerut participantului clasat pe locul 2 sa depuna documente suplimentare si a decis sa prelungeasca perioada de evaluare, in conditiile in care procedura ar fi trebuit sa se incheie luni, 22 ianuarie. Din informatiile HotNews.ro, trustul media Ringier reintra, astfel, in cursa pentru revista primariei.

Reamintim că Primăria Sectorului 1 a decis să aloce 2,7 milioane de euro pentru Buletinul Primăriei, pentru următorii ani, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Câştigătorul licitaţiei va realiza, redacta, edita şi distribui în următorii patru ani revista Primăriei Sectorului 1."
In noiembrie, pe primul loc, in cadrul licitatiei, s-a clasat asocierea dintre companiile Romprint Fusion SRL si Cross Media Premium SRL, cu valoarea totala (fara TVA) de 9,4 milioane de lei. Situatia a starnit controverse, fiind vorba de doua firme cu patru angajati in total, alese in defavoarea altor asocieri ce includeau nume precum Monitorul Oficial si grupurile media Ringier Romania si Burda Romania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus