Skip to main content

A fost declanşată procedura pentru alegerea unui nou Consiliu de Administraţie al TVR

 
TVR
TVR

Parlamentul a declanşat marţi procedurile pentru alegerea unui nou Consiliu de Administraţie la Societatea Română de Televiziune, iar instituţiile abilitate au 15 zile la dispoziţie pentru a face propuneri de membri, anunţă Agerpres.

Publicitate

„A fost declanşată procedura parlamentară pentru alegerea unui nou Consiliu de Administraţie al TVR. În 15 zile, preşedintele, Guvernul, angajaţii din Societatea Naţională de Televiziune trebuie să facă propunerile nominale pentru titulari şi pentru supleanţi", a declarat marţi secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, la finalul şedinţei Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.

În septembrie 2017, Parlamentul a votat-o pe Doina Gradea pentru funcţia de director interimar al SRTv, pe o perioadă de şase luni.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Odin Odin
    In cel mult 6 luni PSD cade. Si atunci curatam si ograda in TVR...sa vedem atunci *** directori cu studii la ff si posturi mostenite de la parinti unde se duc...***.
  • Dinu G Dinu G
    Lumea vorbește că Zgabercea e deja supărat rău că Gradea a adus prea mulți smecheri peste capul lui. Asa ca o sa ii faca vant din pupa.
  • Gelu Gelu
    Când a fost luată la goană Irina Radu vă spuneam tuturor, nebunaticilor, că o să plângeți după ea, hi, hi hi. Chiar, ce-o mai face acum, pe unde mai e?
  • Livia Pila Livia Pila
    Gradea e deja director sigur. A transformat Tvr in oficina de propaganda pesedista. Ghiurco e iarăși drăguță.Giurgiu se hlizește la toată lumea. Burtea e preocupat de meniurile ieftine de la cantina. Contează pe voturile proletariatului. La Tvr nu se mai uita nimeni. Singurul lucru sigur.
  • Principele Radu Principele Radu
    E vifor mare prin birouri. Șefimea e cu Doina, că a făcut numiri cu nemiluita și a prelungit contracte la 85 de directori!!! Sclavii așteaptă resemnați orice decizie, pt că până la ei oricum nu se simte nimic. Iar reporterii cărora li s-au interzis colaborarile așteaptă rezultatele reclamațiilor, care nu-s favorabile dnei director interimar. Sărăcia și impostura sînt la putere. Succesuri!
  • Cr19 Cr19
    Vrem toate TVR-urilr in HD! Lăsați prostiile.

Trimite un comentariu

sus