Skip to main content

Antena 3, la al patrulea contract media atribuit direct de Primaria Sectorului 4

 
Antena 3, la al patrulea contract media atribuit direct de Primaria Sectorului 4

Un nou 
contract de media prin atribuire directă între Primăria Sectorului 4, condusă de Daniel Băluţă (PSD) şi Antena 3. Este al patrulea contract atribuit postului Intact în ultimul an.



Publicitate

Primăria sectorului 4, condusă de Daniel Băluţă (PSD), a atribuit joi, 15 februarie, către Antena 3, un nou contract de publicitate media în valoare de 15.900 lei (peste 3.400 euro), potrivit informaţiilor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).



Conform contractului, postul de ştiri trebuie să facă două materiale video informative pe lună despre activitatea Primăriei. 



"Fiecare material montat va contine imagini filmate insotite de sincron din partea unui reprezentant al institutiei, voice-over, fundal muzical acolo unde este cazul, alte elemente grafice specifice de televiziune", se arata in anuntul de atribuire din SEAP.

Ce face Antena 3:

  • producţie două materiale informative pe lună
  • patru difuzări/material
  • 

durata material: trei minute
  • fiecare material montat va conţine imagini filmate însoţite de sincron din partea unui reprezentant al instituţiei, voice-over, fundal muzical acolo unde este cazul, alte elemente grafice specifice de televiziune
  • filmarea se va realiza cu cel puţin o cameră video HD şi se va asigura prezenţa unui reporter

În condiţiile de atribuire nu se menţionează modul în care vor fi marcate materialele din contract.



Acesta este practic al patrulea contract atribuit direct, fără o licitaţie, de Primăria Sectorului 4 către Antena 3.

Un contract similar de 15.900 lei (peste 3.400 de euro) a fost atribuit postului de stiri de catre Primaria Sectorului 4 in data de 31 ianuarie 2018, dupa cum Pagindemedia.ro a scris aici.

În afara de acestea, un contract de publicitate media în valoare de aproape 25.000 de euro a fost atribuit în data de 15 iunie a anului trecut, iar în luna iulie a urmat un contract de „servicii transcriere declaraţii/interviuri” in valoare de 44.800 de lei (9.800 de euro).

Despre contractul Antena 3 - Primăria Sectorului 4 a scris şi Hotnews.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • O. Radu O. Radu
    Deci slugile lui Voiculescu sug bani publici de au luat-o razna in ultimul hal. Adica banii nostri, ai cetatenilor, ca sa-l apere pe infractorul de Dragnea
  • Mbdm Mbdm
    Iar muircea badea rade de nu stiu ce televiziune ca nu si-a platit taxele in timp ce A3 este abonata la banii statului. haha

Trimite un comentariu

sus