Skip to main content

Apropo de Apropo TV. Un nou sezon începe la Pro TV

 
Apropo de Apropo TV. Un nou sezon începe la Pro TV

Apropo TV, emisiunea lui Andi Moisescu, revine weekendul acesta la Pro TV cu cel de-al 27-lea sezon. Prima ediție va fi duminică, 25 februarie, de la 13.15. 

Publicitate

Duminica aceasta se va difuza ediția cu numărul 409, anunță reprezentanții postului. 

Apropo de tradiție și lucruri care încă funcționează la noi în țară: emisiunea prezentată de Andi Moisescu se va concentra, și în acest sezon, pe trei segmente deja cunoscute:

  • România care este – cronica săptămânală a absurdului românesc, care în prima ediție analizează câteva paradoxuri cu bigudiu ale egalității de șanse;
  • Pubfather – un dialog mereu relaxat despre creativitate, advertising și umor (in)voluntar, care în prima emisiune detaliază cum se fabrică job-urile în România;
  • Bucătarium – o platformă de cultură gastronomică & dichis culinar, care va începe prin a demonta câteva mituri nefericite despre carnea de porc.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Stimate domnule Moisescu, vă rog să dați atenție acestei povestioare ! Acum vreo 12-13 ani în urmă, am compus printre altele, o piesă ce am intitulat-o sugestiv ”Într-o țară de vis ”. După ce am orchestrat-o , am vrut să fac o înregistrare cu o voce caldă, plăcută. Am apelat la un mare artist ce mi-a trimis un interpret . Am înregistrat prima strofă și refrenul, după care acesta mi-a spus că nu îl reprezintă. Din acel moment am băgat piesa la sertar și mi-am adus aminte de ea în momentul când am văzut la emisiunea ”Românii au talent ” acel zidar care a venit din Spania și a interpretat o melodie cu un timbru foarte plăcut, sau acel adolescent din Irlanda care a cântat o arie , aceștia au ceva în comun vor să rămână români. Mă gândeam că piesa aceasta ”Într--o țară de vis m-am născut” li s-ar potrivi mănușă și ar fi lovitură de imagine dată de PROTV. Linia melodică este foarte suplă și ușor de reținut, iar textul are o puternică încărcătură emoțională. Pentru relații vă rog a mă contacta în privat.
  • Apropo de pro tv( și celelalte pro-uri) au revizie tehnică la noapte.Ceva imagini exclusiviste ne veti oferiti? :))))
  • In sfarsit! Ma bucur ca se intoarce emisiunea Apropo TV, una din putinele emisiuni pe care eu le urmaresc. Bravo Andi Moisescu! Ai redevenit tipul destept si grozav, adica cel pe care il stiam de mai mult timp! Cat despre mizeria de emisiune "Pe bune?!" pe care el o prezinta, acest lucru deja nu mai conteaza.

Trimite un comentariu