Skip to main content

Astăzi se decide cine va reprezenta România la Eurovision 2018. Lista concurenţilor

 
Astăzi se decide cine va reprezenta România la Eurovision 2018. Lista concurenţilor

TVR difuzează astăzi marea finală a Selecţiei Naţionale. Competiţia este transmisă live la TVR 1, TVRi, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00.

Publicitate

La capătul celor cinci show-uri ale semifinalelor Selecţiei Naţionale, 15 piese vor concura duminică, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti.

Cele 15 melodii finaliste sunt:

  1. Feli („Bună De Iubit”),
  2. MIHAI („Heaven”),
  3. Jukebox feat Bella Santiago („Auzi Cum Bate”),
  4. The HUMANS („Goodbye”),
  5. Eduard Santha („Mesom Romales”),
  6. Teodora Dinu („Fly”),
  7. Dora Gaitanovici („Fără Tine”),
  8. Claudia Andas („The One”) ,
  9. TIRI („Deşert De Sentimente”),
  10. Erminio Sinni & Tiziana Camelin („All The Love Away”),
  11. Xandra („Try”),
  12. VYROS („La La La”),
  13. Alexia & Matei („Walking On Water”),
  14. Echoes („Mirror”)
  15. RAFAEL & Friends („We Are One”)

Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu sunt gazdele spectacolului finalei. Alături de ei, Ioana Voicu şi Sonia Argint Ionescu vor însoţi concurenţii în Camera verde.

Alex Calancea Band va susţine recitalul serii.

Reprezentantul Moldovei la Eurovision va interpreta, în premieră, melodia care va reprezenta ţara vecină pe scena din capitala Portugaliei.

Publicul va putea vota timp de o oră favoritul pentru Eurovision 2018

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...15), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon - 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 15, cu acelaşi tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone.

De pe un număr de telefon se poate vota o singura dată pentru fiecare piesă în parte.

Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide după 60 de minute, la semnalul „STOP VOT!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bing Bing
    Piesa aleasa suna oribil
  • Bogdan M Bogdan M
    eu zic ca castiga The Humans sunt cei mai tari .Bravo lor .Biletul pentru Portugalia ei vor fi.
  • Eu Eu
    The Humans
    Mihai
    Rafael
  • Gabriel Gabriel
    Piesa The Humans sună bine. Chiar are potențial.
  • anonim anonim
    nu am un favorit dar voi urmari cu mare interes finala pentru ca vreau sa vad cine ne va reprezenta la lisabona! indiferent cine este nu conteaza! imi pare rau ca anumiti concurenti au fost eliminati in semifinala! dar aici nu vreau sa ma bag pentru ca juriul este de vina ca asa considerat ca trebuie ca e normal da dar din cei care sunt acum unii nu voiam sa ii vad in finala nu meritau urlau in melodiile lor de mama focului piesa de asta vrem noi sa ne reprezinte acolo e clar ca nu avem nici o sansa in acest fel dar na gusturile in materie de muzica la eurovision! nu se discuta domne! dar atunci de ce mai participam oare daca nu facem nimic dam bani asa de-a-n *** ca asa este invatat romanul sa arunce cu banii in dreapta si in stanga daca are romanul bani daca nu ar avea ar muri de foame da asa daca are ce pana mea sa ii dea pe concursul asta de tot *** de pipite pitipoance
    si cocalari gentlemani vasazica ce pana mea ca doar asa sunt vremurile acum o ardem swag asa noi romanii in cluburi ce pielea mea nu daca suntem tineri ce mama masii ca pe urma ne bosorogim si numai merge! deloc! vin vremuri grele la batranete! pentru toata lumea chiar si pentru actuala generatie! ca na nu ramane nimeni tanar!

Trimite un comentariu

sus