Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Ce titluri au pus posturile de știri pe declarațiile lui Kovesi. Pentru Antena 3, anchetele de la Ploiești sunt "staliniste"

 
BURTIERĂ LA MINUT. Ce titluri au pus posturile de știri pe declarațiile lui Kovesi. Pentru Antena 3, anchetele de la Ploiești sunt "staliniste"

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-a văzut, în titlurile date de posturile de știri, conferința de presă a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi?

Publicitate

În general, posturile de știri au pus pe ecran citate: "Nu am motive să îmi dau demisia", "Procurorii DNA nu falsifică probe", "Suntem acuzați pe nedrept", "S-a încercat intimidarea procurorilor", "Inculpații au devoalat prorpiul șantaj" etc.

Cu mici excepții: câteva burtiere de la România TV și Antena 3, posturile care au pornit scandalul, difuzând înregistrările puse la dispoziție de Vlad Cosma.

Pentru Antena 3, anchetele de la Ploiești sunt "staliniste". Pentru România TV, la Ploiești au fost "cele mai mari falsuri".

  • Kovesi despre anchetele staliniste de la Ploiești (Antena 3)
  • Kovesi vorbește după cele mai grave falsuri la DNA (România TV)

România TV vede declarațiile despre Vlad Cosma (autor al mai multor denunțuri, spune Kovesi), drept un "Atac la autorul înregistrărilor compromițătoare."

Încă din timpul conferinței, Antena 3 anunță, pentru ora 21.00, "Noi dezvăluiri la Sinteza zilei": "Ce nu a spus Kovesi în această seară" și "Cum dictau procurorii denunțurile".

GALERIE FOTO. Conferința de presă a Laurei Codruța Kovesi, în imagini și burtiere

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ando22: Ai prins perioada ceausista si probabil d-aia ti se pare ok sa interzici lucruri care nu-ti plac. Imi pare rau sa iti zic, dar asta e, ai o gandire comunista.

    Tara asta e nascuta bolnava. Cine poate si are ocazia, sa plece si sa nu se mai uite inapoi.
  • Antena 3 si Romania TV sunt demne urmase ale TVR-ului de pe vremea lui Ceausescu, emisiunile neavand nimic comun cu adevarul si nici cu bunul simt. Este totusi un mister cum sunt lasate sa infesteze spatiul audio-vizual din Romania.
  • Ce sa titreze si televiziunile infractororilor si inculpatilor fugari? Ar trebui amendate si eventual inchise daca s-ar respecta legea audiovizualului.aceste masinarii de propaganda creeaza o realitatea pararelă și intoxifica spatiul public cu manipulari si denaturari.nimic din ce se spune la oficinile acestea nu a fost probat inca,sunt doar asalturile gruparilor penale.

Trimite un comentariu