Skip to main content

Dan Negru, un comentariu acid despre filmul premiat cu Ursul de Aur şi Antena 1 ia poziţie

 
Dan Negru, un comentariu acid despre filmul premiat cu Ursul de Aur şi Antena 1 ia poziţie

„Bagati-va “Ursul de aur” in fund”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook după ce Adina Pintilie a luat marele premiu la Festivalul de la Berlin, pentru filmul „Nu mă atinge-mă”. Reacţiile au venit apoi cu zecile în online. Iar astăzi, la două zile după controversatul mesaj al vedetei Antena 1, a venit şi poziţia Antenei Group.

Publicitate

„Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul „Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câştigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziţia oficială a Antenei Group. (...) Emisiunile Antenei Group au promovat şi vor continua să promoveze cinematografia românească şi noul val de actori şi regizori.”, arată Antena Group într-un comunicat trimis către presă.

Mesajul lui Dan Negru, pe Facebook, în continuare:

„Bagati-va “Ursul de aur” in fund ! Daca as posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie incearca sa-si vindece frigiditatea platind un barbat sa se masturbeze in fata ei. Si ala sta si se masturbeaza. Iaca filmu’. Stiu,nu inteleg eu masturbarea ca arta.Dar toti “Ursii de Aur” fac sali goale de cinema,filme ieftine cu curve si injuraturi vandute fraierilor drept arta. Pe piata libera sunt falimentare,n-au public. Bagati-va “Ursii” in fund!”

Poziţia integrală a Antenei Group:

„Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul „Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câştigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziţia oficială a Antenei Group.
Premiul obţinut de Adina Pintilie la Festivalul de Film de la Berlin este o reuşită pentru cinematografia românească şi o recunoaştere la nivel internaţional.

Emisiunile Antenei Group au promovat şi vor continua să promoveze cinematografia românească şi noul val de actori şi regizori. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuţi critici de film din România, poate fi urmărită în fiecare marţi şi joi într-o rubrică specială la „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi în fiecare duminică, la Happy Channel, în emisiunea „CineCOOL”.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TRT TRT
    Antena=indobitocire
  • Adi Adi
    Cu ocazia asta am aflat si eu subiectul filmului! Peste tot, laude, bla,bla dar nicaieri nu spune nimeni despre ce este vorba in film.Bravo, Dan Negru! Antena, ca de obicei, ipocriti!
  • Mile Mile
    Tvg, te bagi in seama degeaba
  • Tvg Tvg
    Iar tu mile continui sa fii la fel de prost ca maica-ta. :)
  • Mile Mile
    Bravo antena , este corect ce faceti, dan să stea în banca lui, nu il obliga nimeni sa se uite , orice succes este de lăudat, el este cel care a dezbrăcat asistente la tv

Trimite un comentariu

sus