Skip to main content

Dan Negru, un comentariu acid despre filmul premiat cu Ursul de Aur și Antena 1 ia poziție

 
Dan Negru, un comentariu acid despre filmul premiat cu Ursul de Aur și Antena 1 ia poziție

„Bagati-va “Ursul de aur” in fund”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook după ce Adina Pintilie a luat marele premiu la Festivalul de la Berlin, pentru filmul „Nu mă atinge-mă”. Reacțiile au venit apoi cu zecile în online. Iar astăzi, la două zile după controversatul mesaj al vedetei Antena 1, a venit și poziția Antenei Group. 

„Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul „Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group. (...) Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori.”, arată Antena Group într-un comunicat trimis către presă. 

Publicitate

Mesajul lui Dan Negru, pe Facebook, în continuare: 

„Bagati-va “Ursul de aur” in fund ! Daca as posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie incearca sa-si vindece frigiditatea platind un barbat sa se masturbeze in fata ei. Si ala sta si se masturbeaza. Iaca filmu’. Stiu,nu inteleg eu masturbarea ca arta.Dar toti “Ursii de Aur” fac sali goale de cinema,filme ieftine cu curve si injuraturi vandute fraierilor drept arta. Pe piata libera sunt falimentare,n-au public. Bagati-va “Ursii” in fund!”

Poziția integrală a Antenei Group:

„Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul „Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group.
Premiul obținut de Adina Pintilie la Festivalul de Film de la Berlin este o reușită pentru cinematografia românească și o recunoaștere la nivel internațional.

Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori. Irina Margareta Nistor, unul dintre cei mai cunoscuți critici de film din România, poate fi urmărită în fiecare marți și joi într-o rubrică specială la „Neatza cu Răzvan și Dani” și în fiecare duminică, la Happy Channel, în emisiunea „CineCOOL”.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu