Skip to main content

DREPTURI. Look TV va da, de azi, meciurile Champions League și Europa League

 
DREPTURI. Look TV va da, de azi, meciurile Champions League și Europa League

Posturile Look TV și Look Plus vor difuza, începând de astăzi, meciurile Champions League și Europa League.

Canalele au drepturile TV până la finalul sezonului. Grupul Clever Media (deținătorul licențelor TV) a achiziționat drepturile pentru România ale meciurilor de fotbal din UEFA Champions League și din UEFA Europa League până la finalul actualului sezon competițional. 

Publicitate

Ce opțiuni au "Look-urile"?

- Posturile vor da toate meciurile din Europa League.

- din Champions League, Look TV va avea, marțea, a doua opțiune (prima fiind la Pro TV), iar miercurea va transmite toate partidele din competiție (care acum este în faza optimilor).

Drepturile TV deținute de Look:

LOOK TV și LOOK Plus difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1 Betano, meciuri din Liga a doua și a treia, Campionatul de Fotbal al Belgiei și Scoției.

Pe cele două canale sunt prezente și cele mai importante competiții europene de baschet și rugby – Euroliga (baschet), Champions Cup și Challenge Cup.

Grupul Clever Media este deținut de Adrian Tomșa, un apropiat al proprietarului RCS, Zoltan Teszari. Vânzările de publicitate pentru posturile Look TV și Look Plus sunt administrate de regia eAd, condusă de Orlando Nicoară.

Meciurile din această săptămână:

Miercuri - Meciuri live:

EUROPA LEAGUE

19.00 TSKA Moscova - Steaua Roșie Belgrad (LOOK Plus)

CHAMPIONS LEAGUE

21.45 Sevilla - Manchester United (LOOK Plus)

21.45 Sahtior Donetk - AS Roma (LOOK TV)

Joi - Meciuri live:

EUROPA LEAGUE

18.00 Lokomotiv Moscova - Nice (LOOK Plus)

20.00 Villareal - Lyon (LOOK PLUS)

20.00 Leipzig - Napoli (LOOK TV)

22.05 Atalanta Bergamo - Dortmund (LOOK Plus)

22.05 Milan - Ludogoret (LOOK TV)

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ar face bine astia de la Look sa isi transforme unul din canalele lor in Look Sport - decat in Look Economic - sau ce mai au ei de gand sa faca. Sa coopereze cu Digisport si sa transmita in comun anumite competitii - am vazut ca dau meciuri de fotbal din Scotia, Belgia - eventual sa faca oferta comuna, pe viitor, pentru drepturile tv ale C League, E League, Liga 1, Campionatul Germaniei. Tare curios sunt ce ar fi daca Telekomsport ar ramane fara Liga 1 iar canalele Look nu ar fi in grila lor...probabil abonatii lor ar privi derby-urile pe net...sau ar merge pe stadion. In limita posibilitatilor.
 • Super veste. Am posturile astea, nu tin neaparat sa le vad HD, decat cu streamuri pe net, mai bine in fata TV-ului si, daca s-ar putea, mi-ar placea sa dea un post de la noi si Bundesliga si as fi pe deplin multumit!
 • @prapastiosu
  Poate tu esti ametit, daca nu vezi ca doar la Champions League scrie de prima si a doua optiune, la Europa League scrie ca Look TV va da TOATE meciurile.
 • Tot Telekom a sa dea din toamana exclusiv ei și ProTv mai aveau contract 3 luni și au decis sa dea catre look tv sa mai ia bani, ori cum la T nu face audienta,nici la look nu o sa facă.
 • Astia de la Telekom au vazut - saracii - ca nu si-au scos investitia, oricum audientele lor sunt mici si f mici - si au decis sa vanda...daca au acest drept - dar nu concurentei DigiSport, ci unei televiziuni al carui proprietar este apropiat patronului [email protected] Cu alte cuvinte au facut un bine celor care nu sunt abonati ai Telekom.
 • @messi-bai ametitule, scrie în articol ca prima opțiune o are PROTV. Telekom, a cedat din drepturi către Look TV. Si uite așa, a ajuns UCL & UEL și la Digi, si nu numai.
 • au cedat telekom sport exclusivitatea ca sa vada si alti meciurile din ucl si uel si cei de la look au dat forte multi bani celor de la telekom sa transmită aceste doua competiti
 • E bine pt ca majoritatea nu puteam vedea meciurile fiind transmise doar de Telekom Sport.
  Dar Lazio-FCSB de ce nu este pe lista transmisiunilor? Scrie in articol ca "posturile vor da toate meciurile din Europa League". Probabil ati uitat sa specificati ca "in afara de meciurile FCSB-ului" (acelea fiind deja la Pro TV).
 • Da, hahaha, le-o taie, pentru că degeaba ai 6 canale dacă nu prea ai ce difuza.
  Da, hahaha, pentru că cei de la Telekom aveau exclusivitate și acum nu o mai au...meciurile din ELeague și CLeague pe care abonații celorlalte rețele pe care nu le vedeau la Pro Tv le pot vedea acum la posturile Look Tv. Asta da lovitură !

Trimite un comentariu