Skip to main content

GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri şi filme în weekend. Las Fierbinţi nu a fost încă anunţat

 
Grila de primavara la Pro TV
Grila de primavara la Pro TV

La jumătatea lunii februarie Pro TV lansează oficial grila de primăvară. Ce vedem? O nouă emisiune, Mă însoară mama, sezon nou Ferma vedetelor (după un an de pauză), fotbal european, filme şi pentru al optulea an, Românii au talent.

Publicitate

Postul a programat, de luni până vineri emisiuni, iar weekend-ul a rămas, ca până acum, filmelor.

Ce lipseşte, pentru moment, din această grilă este noul sezon al serialului Las Fierbinţi. Potrivit reprezentanţilor Pro TV, Las Fierbinţi va reveni cu un nou sezon în această primăvară, urmând să fie anunţată ulterior data primului episod.

Paginademedia.ro prezintă grila, pe zile, din prime-time-ul Pro TV:

Luni, de la 20.30, din 12 februarie - emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, un reality show în care opt tineri încearcă să-şi găsească partenere de viaţă cu ajutorul mamelor.

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are şi el Joker şi are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din show.

Tot pe 12 februarie începe sezonul al doilea al emisiunii Pe bune?!, quiz-show-ul prezentat de Andi Moisescu. Emisiunea este programată în grila Pro TV de la ora 22.30.

Marţi seara Ferma vedetelor. Sezonul trei al show-ului începe din 13 februarie, de la 20.00. În zielel fără meciuri, emisiunea va fi difuzată de la 20.30. Show-ul revine după un an de absenţă şi o serie de noutăţi. Monica Bârlădeanu este noua prezentatoare a reality-show-ului, în locul Iuliei Vântur. Lista concurenţilor şi a noutăţilor Ferma vedetelor 2018, AICI.

Din 27 februarie, începe seialul Las Fierbinţi, sezonul cu numărul 13. Producţia este programată de la 20.30, urmată de la 21.30 de Ferma vedetelor.

Miercuri - De la 20.30, Ferma vedetelor.

Joi - De la 20.30, Las Fierbinţi, iar de la 21.30, Ferma vedetelor.

Miercurea seara, după Ferma, de la 22.30, postul difuzează ediţii Pe bune?!, emisiunea lui Andi Moisescu.

Vineri este seara talent-show-urilor. Românii au talent, sezonul opt, debutează pe 16 februarie. Fiind an Centenar, producătorii show-ului au decis să accepte doar concurenţi români.

Sâmbătă şi duminică rămâne seara de filme şi blockbustere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Trifan Trifan
    De ce trebuie Protv sa faca emisiuni pentru a plati niste asistati tv(vedete).Doar din porcarii de emisiuni sunt cunoscuti.Doua,trei emisiuni sunt bune celelalte ocupa grila degeaba.
  • Trifan Trifan
    De ce trebuie Protv sa faca emisiuni pentru a plati niste asistati tv(vedete).Doar din porcarii de emisiuni sunt cunoscuti.Doua,trei emisiuni sunt bune celelalte ocupa grila degeaba.
  • DODO DODO
    90 % dintre emisiuni de pe la toante tv-urile comerciale sint foarte proaste pt un public fara prea multa minte Asisderea filmele : ieftine ,proaste la care nici copiii nu se uita - f rar gasesti ceva cu exceptia tvr 2 la care majoritatea sint de vazut
  • Anticretini Anticretini
    Toată floarea cea vestita,pupincuristi a protvului,sau,mai nou,capcanele sau etnicii lui Manual Erdogan,se strofolcesc in a se astăzi a in programele acestor 2 twc-uri,din programele românești.Babele,moșii,***,drogatii,asistați social,pot sa urmărească aceste programe.Sorry,adaug,Antena1,cu acest Fruct oprit ,un *** turcesc,plus,restul de la star,etc
  • mile mile
    bravo kanal d , pro tv nu merita audienta pe care o face cu reluari
  • jk jk
    Mariane,serios?S-a mutat Asia duminica?
  • mile mile
    ce esti tu agitat mareane , tu si asa te uiti la matrimoniale nu
  • marian marian
    De frica cei de la antenuta au mutat dumineca ASIA LUI CAMELUTA
  • F F
    Mile, obsesia ta a ajuns așa departe încât nu îți dai seama ce penibil ești. Nu poți sa lauzi Asia Express și sa critici ferma, ca nu sunt emisiuni foarte diferite la baza. :)) depinde ce face antena la capitolul continut. calitatea nu o masori tu. În televiziune, o măsoară publicul comercial, unde Antena e pe 3 zilele astea, chiar și cu productii propii.
  • mile mile
    ca gen de emisiuni doru sunt mai bune , asia , marele zid sau iumor sunt mai interesante decat niste fermieri tristi sau matrimoniale cu tantalai , dar tu poti sa te uiti la toate de la pro tv , nu are nimeni nimic cu asta , la fel poti si capatos , acces direct , ca iti plac cele josnice
  • F F
    Ți-am zis mile. Nu mai cere tu explicații de la alții ca nu ești în măsură. Tu ești cel care critica tot ce face Protv, dar lauda copiile Antenei. :)) Cat despre noua emisiune, este bine ca poți vedea în viitor. După atata timp, tu ai rămas cu limitările tale. Confunzi genul cu continutul. Eu niciodată nu am criticat Mireasa pentru format, ci pentru conținut. Ce era acolo, doar la acces direct mai vezi.
  • Doru Doru
    "Mile", daca difuzezi doar emisiuni 7 zile din 7, asta nu inseamna ca e "mai de calitate".
  • Mile Mile
    Lucian, cu ce rost , antena a devenit mai de calitate decât ei , esti doar un protevist care se uita la orice , atunci ce va agitati cu acces direct sau capatos
  • Lucian Lucian
    Mile, totul se rezumă la audiență și atâta timp cât protv domina audiențele cu ce difuzează, restul sunt povesti. Mizerii difuzează toate televiziunile, așa că mucles! Nu ești decât un antenist isteric.
  • marian marian
    Cred ca tu nu ai observat ca exista si eurosport hd , dar tu cum esti cu antenuta , nu ai cum sa sti

Trimite un comentariu

sus