Skip to main content

GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri și filme în weekend. Las Fierbinți nu a fost încă anunțat

 
GRILA Pro TV de primăvară. Emisiuni de luni până vineri și filme în weekend. Las Fierbinți nu a fost încă anunțat
Grila de primavara la Pro TV

La jumătatea lunii februarie Pro TV lansează oficial grila de primăvară. Ce vedem? O nouă emisiune, Mă însoară mama, sezon nou Ferma vedetelor (după un an de pauză), fotbal european, filme și pentru al optulea an, Românii au talent. 

Postul a programat, de luni până vineri emisiuni, iar weekend-ul a rămas, ca până acum, filmelor. 

Publicitate

Ce lipsește, pentru moment, din această grilă este noul sezon al serialului Las Fierbinți. Potrivit reprezentanților Pro TV, Las Fierbinți va reveni cu un nou sezon în această primăvară, urmând să fie anunțată ulterior data primului episod.  

Paginademedia.ro prezintă grila, pe zile, din prime-time-ul Pro TV: 

Luni, de la 20.30, din 12 februarie - emisiunea Mă însoară mama, prezentată de Cove, un reality show în care opt tineri încearcă să-și găsească partenere de viață cu ajutorul mamelor. 

Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată șansa de a folosi un Joker pentru a-și salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are și el Joker și are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor și să anuleze o eliminare din show.

Tot pe 12 februarie începe sezonul al doilea al emisiunii Pe bune?!, quiz-show-ul prezentat de Andi Moisescu. Emisiunea este programată în grila Pro TV de la ora 22.30.

Marți seara Ferma vedetelor. Sezonul trei al show-ului începe din 13 februarie, de la 20.00. În zielel fără meciuri, emisiunea va fi difuzată de la 20.30. Show-ul revine după un an de absență și o serie de noutăți. Monica Bârlădeanu este noua prezentatoare a reality-show-ului, în locul Iuliei Vântur.  Lista concurenților și a noutăților Ferma vedetelor 2018, AICI

Din 27 februarie, începe seialul Las Fierbinți, sezonul cu numărul 13. Producția este programată de la 20.30, urmată de la 21.30 de Ferma vedetelor.

Miercuri - De la 20.30, Ferma vedetelor. 

Joi - De la 20.30, Las Fierbinți, iar de la 21.30, Ferma vedetelor. 

Miercurea seara, după Ferma, de la 22.30, postul difuzează ediții Pe bune?!, emisiunea lui Andi Moisescu. 

Vineri este seara talent-show-urilor. Românii au talent, sezonul opt, debutează pe 16 februarie. Fiind an Centenar, producătorii show-ului au decis să accepte doar concurenți români. 

Sâmbătă și duminică rămâne seara de filme și blockbustere. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De ce trebuie Protv sa faca emisiuni pentru a plati niste asistati tv(vedete).Doar din porcarii de emisiuni sunt cunoscuti.Doua,trei emisiuni sunt bune celelalte ocupa grila degeaba.
  • De ce trebuie Protv sa faca emisiuni pentru a plati niste asistati tv(vedete).Doar din porcarii de emisiuni sunt cunoscuti.Doua,trei emisiuni sunt bune celelalte ocupa grila degeaba.
  • 90 % dintre emisiuni de pe la toante tv-urile comerciale sint foarte proaste pt un public fara prea multa minte Asisderea filmele : ieftine ,proaste la care nici copiii nu se uita - f rar gasesti ceva cu exceptia tvr 2 la care majoritatea sint de vazut
  • Toată floarea cea vestita,pupincuristi a protvului,sau,mai nou,capcanele sau etnicii lui Manual Erdogan,se strofolcesc in a se astăzi a in programele acestor 2 twc-uri,din programele românești.Babele,moșii,***,drogatii,asistați social,pot sa urmărească aceste programe.Sorry,adaug,Antena1,cu acest Fruct oprit ,un *** turcesc,plus,restul de la star,etc
  • Mile, obsesia ta a ajuns așa departe încât nu îți dai seama ce penibil ești. Nu poți sa lauzi Asia Express și sa critici ferma, ca nu sunt emisiuni foarte diferite la baza. :)) depinde ce face antena la capitolul continut. calitatea nu o masori tu. În televiziune, o măsoară publicul comercial, unde Antena e pe 3 zilele astea, chiar și cu productii propii.
  • ca gen de emisiuni doru sunt mai bune , asia , marele zid sau iumor sunt mai interesante decat niste fermieri tristi sau matrimoniale cu tantalai , dar tu poti sa te uiti la toate de la pro tv , nu are nimeni nimic cu asta , la fel poti si capatos , acces direct , ca iti plac cele josnice
  • Ți-am zis mile. Nu mai cere tu explicații de la alții ca nu ești în măsură. Tu ești cel care critica tot ce face Protv, dar lauda copiile Antenei. :)) Cat despre noua emisiune, este bine ca poți vedea în viitor. După atata timp, tu ai rămas cu limitările tale. Confunzi genul cu continutul. Eu niciodată nu am criticat Mireasa pentru format, ci pentru conținut. Ce era acolo, doar la acces direct mai vezi.
  • Lucian, cu ce rost , antena a devenit mai de calitate decât ei , esti doar un protevist care se uita la orice , atunci ce va agitati cu acces direct sau capatos
  • Mile, totul se rezumă la audiență și atâta timp cât protv domina audiențele cu ce difuzează, restul sunt povesti. Mizerii difuzează toate televiziunile, așa că mucles! Nu ești decât un antenist isteric.

Trimite un comentariu