Skip to main content

Mihaela Tatu, din nou la Pro TV. În echipa Ferma vedetelor

 
Mihaela Tatu, din nou la Pro TV. În echipa Ferma vedetelor

După mai mulţi ani de absenţă, Mihaela Tatu revine la postul care a descoperit-o. Ea va fi parte din echipa Ferma vedetelor, care debutează pe Pro TV, marţi, 13 februarie, de la ora 20.00.

Publicitate

Mihaela Tatu va fi în show Mărioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurenţilor produse în fermă, se va târgui cu ei şi le va aduce un pic de confort în fermă.

Mihaela Tatu: „De ceva vreme aştept inagurarea Fermei vedetelor şi în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorinţe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc şi să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu care cumva să pierdeţi vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteţi norocoşi - aveţi posibilitatea să vedeţi vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situaţii limită. Vă aştept să faceţi cunoştinţă cu Mărioara şi să vedeţi cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”

Mihaela Tatu a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000, post la care a început să prezinte emisiunea Viaţa bate filmul.

Concurenţii Ferma Vedetelor 2018, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Daca iesea Rona din emisiune nu ma mai uitam.pe lume sunt oameni buni si oameni rai.Rona face parte din cei buni cativa din emisiune sunt rai si restul usor influentabili.Nu este frumos sa fiti rai este o emisiune un joc mai mult despre personalitate fiecaruia.
  • geo geo
    Offf offf mai, ce ai fost...si ce ai ajuns...tanti Mărioara...

Trimite un comentariu

sus