Skip to main content

Mihaela Tatu, din nou la Pro TV. În echipa Ferma vedetelor

 
Mihaela Tatu, din nou la Pro TV. În echipa Ferma vedetelor

După mai mulți ani de absență, Mihaela Tatu revine la postul care a descoperit-o. Ea va fi parte din echipa Ferma vedetelor, care debutează pe Pro TV, marți, 13 februarie, de la ora 20.00. 

Publicitate

Mihaela Tatu va fi în show Mărioara, „negustoarea” fermei, cea care le va aduce concurenților produse în fermă, se va târgui cu ei și le va aduce un pic de confort în fermă. 

Mihaela Tatu: „De ceva vreme aștept inagurarea Fermei vedetelor și în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorințe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un “autentic” reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc și să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aș dori ar fi să nu care cumva să pierdeți vreo întâlnire cu Ferma Vedetelor pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteți norocoși - aveți posibilitatea să vedeți vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situații limită. Vă aștept să faceți cunoștință cu Mărioara și să vedeți cu ochii vostri cât de departe poate ajunge!”

Mihaela Tatu a fost descoperită de Pro TV la începutul anilor 2000, post la care a început să prezinte emisiunea Viața bate filmul. 

Concurenții Ferma Vedetelor 2018, AICI

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca iesea Rona din emisiune nu ma mai uitam.pe lume sunt oameni buni si oameni rai.Rona face parte din cei buni cativa din emisiune sunt rai si restul usor influentabili.Nu este frumos sa fiti rai este o emisiune un joc mai mult despre personalitate fiecaruia.

Trimite un comentariu