Skip to main content

Mihai Gâdea și Antena 3, proces pierdut cu un diplomat pentru că l-au făcut „acoperit”

 
Mihai Gâdea și Antena 3, proces pierdut cu un diplomat pentru că l-au făcut „acoperit”

Directorul Antena 3 Mihai Gâdea și postul de știri pe care îl conduce au pierdut vineri apelul în procesul cu diplomatul MAE Vlad Ionescu, scrie site-ul romaniacurata.ro, care citează Portalul Instanțelor de Judecată.

Vlad Ionescu a fost director de cabinet al fostului ministru PDL de Externe Theodor Baconschi și, la turul I al alegerilor prezidențiale din 2009, a fost președintele unei secții de votare din Paris.

Publicitate

Diplomatul a fost atacat la Antena 3 fiind acuzat că ar fi fraudat alegerile de la Paris și ar fi “acoperit”.

I-a dat în judecată pe Mihai Gâdea, pe Radu Tudor și postul Antena 3 și a solicitat instanței să constate minciunile, să îi apere onoarea și demnitatea și să îi acorde despăgubiri. Ionescu a solicitat câte 10.000 de euro de la fiecare. În plus, a cerut instanței să îi oblige pe pârâți să publice sentința pe site-ul antena3.ro și în alte ziare, notează tomaniacurata.ro.

Vineri, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză diplomatului. A constatat că acuzațiile aduse de Gâdea și Antena 3 potrivit cărora diplomatul Vlad Ionescu ar fi “acoperit” sunt mincinoase și i-a obligat să îi acorde despăgubiri de 5.000 de lei și cheltuieli de judecată de 3.100 de lei. Sentința nu este definitvă, poate fi atacată cu recurs la Curtea de apel București.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu