Skip to main content

Monica Ghiurco, cele mai multe voturi în alegerile din TVR. Clasamentul complet

 
monica-ghiurco--1--71676_62366500
monica-ghiurco--1--71676_62366500

Monica Ghiurco a obţinut cele mai multe voturi la alegerile din TVR, prin care angajaţii îşi aleg reprezentanţii în Consiliul de Administraţie al instituţiei.

Publicitate

Ghiurco a obţinut 534 de voturi, la mare distanţă de locul al doilea, ocupat de Karen Attila Sebesi (321 de voturi).

Karen Attila este absolvent de actorie şi prezintă emisiuni la TVR Cluj şi la TVR 3.

Câştigătorii primelor două locuri sunt reprezentanţii salariaţilor în Consiliul de Administraţie. Următoarele două locuri sun ale supleanţilor şi au fost ocupate de Mihai Rădulescu şi Cristian Stoian.

Monica Ghiurco a reprezentat salariaţii TVR şi în vechiul Consiliul de Administraţie, alături de Gabriel Giurgiu. ŞI el a candidat acum, dar nu a fost între primele locuri.

Rezultatele finale vor fi anunţate până diseară. Candidaţii pot depune constestaţii astăzi, între orele 11.00 şi 15.00, urmând ca acestea să fie soluţionate până diseară, când vor fi anunţate rezultatele finale.

Rezultatele alegerilor din TVR:

Candidat Voturi
1 Monica-Simona Ghiurco 534
2 Karen Attila Sebesi 321
3 Mihai Radulescu 301
4 Cristian Stoian 242
5 Cornel Mihalache 205
6 Titi Dinca 180
7 Corneliu Calota 177
8 Andrei George Tones 160
9 Narcis Horia Grusca 115
10 Emanuel Sorin Torica 105
11 Gabriel Teodor-Giurgiu 80
12 Dumitru Dorel Adrian Dick 76
13 Adrian Ion Sobaru 70
14 Hajnal Fekete 60
15 Carmen Kleibel 47
16 Dumitru Badita 32
17 Liviu Nicolescu 31
18 Adrian Catalin Florea 19
19 Cristina Elena Lascu 18
20 Stelian Ristache 18
21 Ilinca Oana Rosca 18
22 Eugen Alexandru Constantinescu 9

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • daca aduni voturile, iti da o cifra uriasa... citi naiba sunt angajati la institutia aia inutila????? si presupun ca nu au fost toti la vot...
 • E CEXenar anul acesta..... cine sa iasa daca nu cine trebuie!? Una e POLITISTUL BUN iar celalalt e POLITISTUL RAU. TVRiștii vor fi TRIȘTII, in curand!
 • Normal ... ca a avut cele mai multe voturi... doar a marsaluit pasinic cu antena 3. Draga Monica sa o aduci si sora lui Cozma... deputata si fosta cantareata esuata... doar de acolo de unde esti si tu!
 • @iana - in stenograme era cam asa: "e o fata buna, dar nu stie ce vrem noi." zicea Adrian Nastase. Fiecare intelege ce vrea si ia ce parte din discurs ii convine. Daca il studiem integral vedem ca e altfel decat isi amintesc unii, cei care vor sa isi aminteasca doar ce le convine. Ghiurco i-a batut de departe pe toti *** tocmai pentru ca oamenii o cunosc si au incredere in ea ca ii reprezinta cum poate mai bine. Macar asa angajatii afla ce se intampla real in C.A. si nu. din "informarile" primite intern din partea conducerii, cosmetizate convenabil. Copii ati uitat sa mentionati ca Ghiurco a avut si "o relatie cu Dancu" pentru ca asa voia. Culcer la momentul respectiv.
 • Livia Pila, la tine tot universul e o mare conspiratie, complot, furaciuni, subterfugii si forte oculte. Nu e obositor sa traiesti asa?
 • Multi joaca la doua capete si locul 4 plecat 12 ani in Canada si te intoci dupa terminarea stagiului SIE
 • 2 psd-ei de frunte.Numitul Karen face emisune cu Marga, pe bani grei, la tvr cluj si tvr 3. Desigur, il cunoaste toata tara, asa ca l-au votat colegii...Iar dra Monica e fata buna din stenogramele lui Adrian Nastase, in caz ca ati uitat.Desigur, colegii ei din tvr au uitat si au navalit cu totii s-o voteze. Urmeaza concedieri colective, doar trebuie facut loc pentru prospaturile de partid.
 • Monica-Simona Ghiurco (Studied Master's degree at Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”).

  @Anonymous @mile, mai incercati... sunteti pe aproape.
 • Monica, always the bride's maid, never the bride. O sa iasa la pensie incercand...
 • @Aninymous - Ai gresit ordinea: 1. sindicate, 2. Psd, 3. Secu, 4. Otv.
 • Deci PSD a castigat prin Sebesi majoritatea in CA al TVR. Sa vezi ce calamitate va veni peste TVR.
 • Vai, dar cit de iubiti sunt cei de nationalitate maghiară de colegii nostri. Ce loc grozav a ocupat Karen Sebesi Attila. Sustinut de insăsi numita Gradea Doina (la ordin), votat preponderent de cei de la Studiourile teritoriale. Directorii din teritoriu si-au facut datoria, si-au securizat posturile, iar Gradea și-a consolidat poziția in sedința de alegere a pdg-ului. Saraca Monica, iar va pierde! Si cât s-a mai străfocat si asta!

Trimite un comentariu

sus