Skip to main content

Noua emisiune a lui Mircea Radu la Antena 1 va debuta în martie, cu două ediţii pe săptămână. Va fi la bătaie cu Românii au talent

 
Noua emisiune a lui Mircea Radu la Antena 1 va debuta în martie, cu două ediţii pe săptămână. Va fi la bătaie cu Românii au talent

Noua emisiune a Antenei 1, cu Mircea Radu prezentator, va debuta în martie la postul TV. Emisiunea va fi din 1 martie. Show-ul este programat joia şi vinerea de la 21.15. Înaintea emisiunii, Antena 1 are Guess my age, emisiune prezentată de Dan Negru.

Publicitate

Joia este la bătaie cu Ferma vedetelor, de pe Pro TV, iar vinerea cu Românii au talent.

Producătorii show-ului cutreieră ţara pentru a găsi ele mai frumoase şi harnice fete de la sat, dar şi talentele autentice din nouă regiuni istorice ale ţării: Maramureş, Bucovina, Oltenia, Muntenia, Moldova, Transilvania, Crişana, Banat şi Dobrogea. Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi.

În fiecare regiune, prezentatorul show-ului a avut drept ajutoare două vedete. Zilele trecute, în Oltenia, Mircea i-a avut alături în demersul său pe interpreţii Maria Cârneci şi Jean de la Craiova.

Despre emisiune: „Ie, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone ale regiunilor istorice, cu scopul de a descoperi oameni care pot reprezenta cu mândrie ţara.

Fiecare dintre ediţii, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitaţi speciali, două vedete ce pornesc în căutarea de fete frumoase şi oameni talentaţi. După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine tradiţia vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din Andreea Bălan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi. Ulterior, în ultima săptămână a reality show-ului, capitala va găzdui finala naţională, unde acelaşi juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României.

Formatul este unul original creat de Marius Toader şi Adrian Robe. Cei doi sunt şi „părinţii” formatului Miss Fata de la ţară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Care pe voi? :)) pe tine te deranjau. Toate te enervează care nu sunt la antena. Când ajung acolo, gata, sunt mari vedete. Doar pentru tine sunt. Unele din emisiunea asta sunt mai expirate decât la Exatlon, Ferma sau Asia.
  • Alex C Alex C
    Consider că publicul este atât de fragmentat pe gusturi, încât orice s-ar întâmpla în media de Dâmbovița,
    tot nu ar fi de ajuns pentru a satisface pretențiile.. Și da, emisiunile care sunt de tip scandal tv, sex, mitocănia de la miezul nopții, etc, sunt gustate din plin de marea masă..E acea vorbă..s-a spus la TV..scrie pe FB..atunci e literă de lege..
  • Mile Mile
    Ce caută, e vedeta
  • Steven Steven
    Ce cauta manelistul Jean de la Craiova intro emisiune cu tenta rurala?
    Emisiunea?!....Poate ca joia mai au vreo șansă,dar vinerea....NICIUNA!
  • Mile Mile
    F, pe voi va deranjau aceste vedete , de ce le criticați cand sunt la alte posturi , *** , eu nu ma uit daca nu le plac ,simplu
  • teodor teodor
    Și totuși cam proastă alegerea puteau să o programeze dela ora 20 dar săvedem dacă osă aibă și succesul scontat.
  • F F
    Mile, nu vrei sa o vezi inainte? :)) vedetele astea expirate sunt mai bune la antena? E mai bine acum la tara ca este la Antena?
  • livia pila livia pila
    Bafta, colegule bun! Imi pare rau ca ai plecat din TVR. E ins[ bine pentru ca ai facut-o. Cu Doina Gradea, cu Burtea, cu Raico, cu Oana Popescu, cu Tompea, niste oameni de partid, e imposibil de trăit. Ce sa mai zic de Sarmaluta- Cristache, marea rusine a institutiei?
  • Mile Mile
    Fain , la antena doar emisiuni bune
  • bing bing
    prevad un veritabil loc 3
  • marian marian
    Cred ca va fi pe 3 , joia , cu las fierbinti ,si ferma , vedetelor iar cu R,AT E JALE
  • F F
    În sfârșit nu stau pe bara cu Romanii au talent. A început sa le fie frica.
  • dan dan
    nu numai ca o sa ia bataie in fiecare zi dar antena 1 si a asigurat locul 3 nu i mai place sa lupte pt 1 cu pro tv sau mai nou cu kanal d care e pe 1 3 4 zile pe saptamana
  • Iuli Iuli
    Proasta programare. Mai exact vor lua bataie si cu Guess my age si cu Ie, Romania de la Las Fierbinti + Ferma (joi) si o bataie grava de la Romanii au talent (vineri). Oare cei de la Antena si-au dat seama ca n-au sanse cu grila de primavara? Nici iUmor nu cred ca o sa reziste, mai bine il lasau pentru toamna, ca altfel o sa obtina ultimul sezon.

Trimite un comentariu

sus