Skip to main content

(P) Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România. Ce program are şi unde este amplasată

 
(P) Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România. Ce program are şi unde este amplasată

(P) Starbucks a deschis prima cafenea Drive Thru din ţară, situată în vestul Bucureştiului. Noul Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018 împreună cu operatorul de franciză AmRest, este amplasat în zona de vest a Bucureştiului, la intrarea în parcarea centrului comercial Militari Shopping.

Publicitate

„Suntem încântaţi să urăm bun venit fanilor Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România, o modalitate convenabilă şi rapidă de a comanda băutura sau gustarea preferată Starbucks.

Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din Bucureşti îşi pot comanda băuturile favorite Starbucks la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă ghideze în această nouă experienţă extraordinară a cafelei", a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Primul Starbucks Drive Thru din Bucureşti, va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM şi 1:00 AM, în cadrul centrului comercial Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu 540.

Despre Starbucks România

Starbucks România a deschis cafenele în trei oraşe noi în 2017 – Sibiu, Galaţi şi Oradea - şi are acum 37 de locaţii în toată ţara. În 2018, Starbucks va continua să inoveze pentru a promova în continuare înalta calitate a cafelei sale, care îl situează în poziţia de leader pe piaţă şi pentru a facilita accesul la experienţa autentică Starbucks unui număr crescut de comunităţi şi clienţi.

Franciza este deţinută de AmRest, dezvoltator internaţional de restaurante, a cărui reţea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella.

GALERIE FOTO.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus