Skip to main content

CTP a făcut celebru Pavianul cu mantie: căutările pe Google au explodat după ce ziaristul a fost amendat

 
Pavian cu Mantie. Foto: Zoo Sibiu
Pavian cu Mantie. Foto: Zoo Sibiu

Pavianul cu mantie a devenit o mică vedetă pe internet. Pe ziua de ieri, specia de maimuţă a fost pe locul al doilea în topul căutărilor pe Google, potrivit Google Trends, cu peste 10.000 de căutări. Este imediat după Oana Zăvoranu.

Publicitate

Căutările au explodat imediat după ce Cristian Tudor Popescu a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu 1.000 de lei pentru că a comparat coafura Vioricăi Dăncilă, noul prim-ministru, cu cea a unui pavian cu mantie.

Totul s-a întâmplat pe 16 ianuarie, într-o intervenţie telefonică la Jurnalul de Seară de pe Digi24. Jurnalistul Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii, a fost şi el amendat cu 1.000 de lei, pentru că nu a reacţionat la afrimaţia lui CTP.

Topul căutărilor pe Google, pe 31 ianuarie:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Ironia sorții, în tabelul de mai sus în dreptul căutării „Pavianul cu mantie” apare un pavian fără mantie.
  • con con
    @Ando22
    Dancila ne-a aratat ceva foarte important : ca vrea sa reintroduca impozitul pe gospodarie. Asta merita criticat.
  • Ando22 Ando22
    @con: Pai altceva nu are ce ne arata cucoana. Nula na nula, draghi zriteli.
  • con con
    Cred ca m-am *** eu de tot. Nu ma cenzurati, pentru ca m-am referit la mine. Cum este posibil ca cei doi (CTP si Mircea Badea), care se refera doar la aspectul fizic al lui Dancila, sa fie in alta parte decat in juriu la emisiunea ''Bravo ai stil''. Chiar este absurd sa luam in serios astfel de oameni ca CTP si Badea. Eu inteleg ca nu va place Dancila, dar spuneti ceva serios, nu va comportati ca niste ... care analizaza daca suvitele erau Ombre/Balayage (Degrade) sau suvite clasice.

Trimite un comentariu

sus