Skip to main content

Recorder, ştirea virală a zilei: Tânărul de un milion de dolari care i-a cunoscut pe Mark Zuckerberg şi pe şeful Apple

 
foto: Recorder.ro
foto: Recorder.ro

SHARED NEWS. Şi poveştile pozitive se citesc. O poveste despre un tânăr "de un milion de dolari" a fost cea mai viralizată postare de pe site-urile de ştiri.

Publicitate

"Sebastian Dobrincu, adolescentul de un milion de dolari”, a fost ştirea care a circulat intens ieri pe Facebook. Reportajul realizat de Laurenţiu Ungureanu pe Recorder spune povestea lui Sebastian Dobrincu, un tânăr de 20 de ani, cu o firmă de un milion de dolari, care la 16 ani se întâlnea, în America, cu Mark Zuckerberg (Facebook) şi cu şeful Apple, Cook. Ei îl invitaseră pe adolescentul promiţător.

“La 11 ani obţinea primul său job: o companie americană producătoare de yachturi, care avea nevoie de un site nou. Îi făcuse o ofertă pe Twitter şi câştigase. La 16 ani, se întâlnea cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, şi cu Tim Cook, CEO-ul Apple.

Îl chemaseră în America doar aşa, ca să-i strângă mâna şi să-l încurajeze.

17 ani, înfiinţa primul său start-up: Storyheap, o companie care vinde soluţii de statistică pentru conturile de Instagram şi Snapchat ale clienţilor.

Printre cei care au cumpărat acest serviciu sunt Forbes, McDonald’s, Mashable, Entreprenour.com, Selena Gomez, Dj Khaled şi Justin Bieber. La 19 ani, compania sa are vânzări de peste un milion de dolari!”

Publicată de Recorder.ro, ştirea a avut peste 11.000 de like-uri şi share-uri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

A doua cea mai distribuită ştire vine pe adevărul.ro. Din material:

„Un şofer care avea la maşină numărul „VN 01 suveran“ a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din Rovinari. Bărbatul s-a autointitulat „Viorel Suveran“ şi nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român”

Topul articolelor cu cele mai multe like-uri şi share-uri este ocupat cu materiale de pe site-urile: recorder.ro, adevărul.ro, digi24.ro

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, “SUPERCODERS. Sebastian Dobrincu, adolescentul de un milion de dolari”, de Laurenţiu Ungureanu

- 11.468 likes & shares;

2. adevarul.ro, “Ce au păţit poliţiştii rutieri care au oprit în trafic un autoturism cu numărul de înmatriculare „VN 01 suveran“, de Alin Ion

- 7.003 likes & shares;

3. digi24.ro, “Începe judecarea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990, după 28 de ani”

- 4.901 likes & shares;

4. digi24.ro, “Ministrul Energiei: „Nu pot să vă dau acum care este viziunea”. Ce i-a transmis unui ziarist”

- 3.682 likes & shares;

5. adevarul.ro, “Gabriela Firea vrea reglementarea internetului după ce ar fi primit ameninţări cu moartea pe Facebook: Să nu-l lăsăm aşa la voia nimănui”, de George-Andrei Cristescu

- 2.960 likes & shares.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus