Skip to main content

România TV: Protestul anti DNA, pe larg. Mitingurile pro-Kovesi, ignorate de RTV. Relatate pe larg pe Digi 24

 
România TV: Protestul anti DNA, pe larg. Mitingurile pro-Kovesi, ignorate de RTV. Relatate pe larg pe Digi 24

BURTIERĂ LA MINUT. Cum se văd pe TV mitingurile pro Kovesi pornite după anunțul lui Tudorel Toader de a demara procedurile de revocare?

Publicitate

Cu o singură excepție, e pe toate posturile de știri. Care e excepția? Cum sunt prezentate?

România TV este excepția. Dacă în cazul mitingurilor anti-DNA, de câteva zeci de persoane, România TV ținea Breaking News ore întregi, cu filmări și abordări dramatice (vezi cazul de duminică relatat de Paginademedia.ro), postul a ignorat mitingurile din această seară din țară (la ora redactării știrii, în jur de 20.30, la Guvern erau câteva sute de manifestanți).

România TV dezbătea declarațiile lui Tudorel Toader pe un ecran împărțit în șase.

Un ecran identic avea și Antena 3: șase ferestre. Pe una dintre ele, imagini din Piața Victoriei. Burtiera, tendențioasă: "Șefa DNA divizează grav societatea românească."

Digi 24 avea cele mai multe imagini de la protestele pro Kovesi, atât din București, cât și din țară.

Imagini cu protestele în favoarea Laurei Codruța Kovesi au fost și pe B1 TV, Realitatea TV și TVR 1.

GALERIE FOTO. Mitingurile pro Kovesi pe posturile de știri

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • *** ***, sau mă rog, prost să fii să nu înţelegi nimic din excepţionalul raport al ministrului justiţiei şi s-o ţii gaia cu neprihănita Kovesi ! Chiar sunteţi penibili ! Sau, postaci plătiţi !
  • Oricum, RTV-ul are un public cu inteligență scăzută și foarte conservator(comunist).Pentru acest public este important doar să vadă și să audă ceea ce-i place!
  • Oricum, RTV-ul are un public cu inteligență scăzută și foarte conservator(comunist).Pentru acest public este important doar să vadă și să audă ceea ce-i place!
  • Din cauza astora e iuresul asta in societate. Astea nu sunt tv sunt gasti care se bat cu justitia si incearca sa manipuleze si sa forteze mana autoritatilor si sa ne arate cine e bun si cine e rau. Unii vor sa scape de dosare si probleme iar altii vor razbunare pentru ce au patit. Si acum nici nu se mai ascund, e pe fata. Si de iures profita si acoperitii care baga fitile si tot felul de stiri pe surse ca sa inflameze lumea. Asa ca ganditi cu creierul propriu, filtrati si analizati si uitati-va la toti nu numai la un post ca deveniti ultrasi ca saracii de la A3 care ies in srtrada dar nu stiu de ce, doar ca asa a zis domnu Gadea si Badea. :D
  • Tudorel Toader? O rusine nationala. Ii compatimesc pe studentii care il au ca si profesor. Legea trebuie sa fie buna ???? Gresit: Legea trebuie sa fie dreapta!!!! Inchideti ochii si imaginati-va ....wtf???
    Romania, incotro??? Cu asemenea specimene ,inapoi in timp.
    Sa nu se faca de ras ,spunea penalul Dragnea . A fost de plans,prestatia jalnica a politrucului Toader.

Trimite un comentariu