Skip to main content

Schimbare de plan. Look TV nu-și mai schimbă numele. S-a solicitat o nouă licență pentru Profit.ro

 
Schimbare de plan. Look TV nu-și mai schimbă numele. S-a solicitat o nouă licență pentru Profit.ro

Proiectul TV Profit.ro, schimbare de strategie. Societatea Clever Media Network a renunțat la intenția de a transforma Look TV, post pe care îl operează, în televiziunea de business Profit.ro. 

În schimb, Clever Media a depus la CNA o solicitare pentru o nouă licență TV, cu numele Profit.ro. Solicitarea urmează să fie discutată mâine, la CNA, potrivit ordinii de zi. 

Proiectul Profit.ro este dezvoltat de Clever Media împreună cu Orlando Nicoară. 

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, din proiectul editorial vor face parte nume precum Thomas Dincă, redactor-șef Profit.ro, Daniel Apostol, Adrian Măniuțiu (fost realizator Income la Antena 3), Constantin Opriș (din echipa Profit.ro), Radu Dumitrache și Cătălin Chivu (specialist în piețele financiare). 

CONTEXT. Clever Media Network societate deținută de omul de afaceri Adrian Tomșa, un apropiat al proprietarului RCS, Zoltan Teszari, a depus la CNA o solicitare de schimbare a numelui Look TV în Profit.ro.

Solicitarea ar fi trebuit să fie discutată pe 9 ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Însă, în ziua ședinței, reprezentanții Look au cerut o amânare. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E bine ca au renuntat la proiectul lor economic pe Look TV.
    Asa cum am scris - daca ar transforma unul din cele 2 posturi in Look TV Sport - si ar colabora cu DigiSport sau cu TelekomSport in achizitia de competitii ar fi mult mai bine.

Trimite un comentariu