Skip to main content

Schimbare de plan. Look TV nu-şi mai schimbă numele. S-a solicitat o nouă licenţă pentru Profit.ro

 
Schimbare de plan. Look TV nu-şi mai schimbă numele. S-a solicitat o nouă licenţă pentru Profit.ro

Proiectul TV Profit.ro, schimbare de strategie. Societatea Clever Media Network a renunţat la intenţia de a transforma Look TV, post pe care îl operează, în televiziunea de business Profit.ro.

Publicitate

În schimb, Clever Media a depus la CNA o solicitare pentru o nouă licenţă TV, cu numele Profit.ro. Solicitarea urmează să fie discutată mâine, la CNA, potrivit ordinii de zi.

Proiectul Profit.ro este dezvoltat de Clever Media împreună cu Orlando Nicoară.

Din informaţiile Paginademedia.ro, din proiectul editorial vor face parte nume precum Thomas Dincă, redactor-şef Profit.ro, Daniel Apostol, Adrian Măniuţiu (fost realizator Income la Antena 3), Constantin Opriş (din echipa Profit.ro), Radu Dumitrache şi Cătălin Chivu (specialist în pieţele financiare).

CONTEXT. Clever Media Network societate deţinută de omul de afaceri Adrian Tomşa, un apropiat al proprietarului RCS, Zoltan Teszari, a depus la CNA o solicitare de schimbare a numelui Look TV în Profit.ro.

Solicitarea ar fi trebuit să fie discutată pe 9 ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Însă, în ziua şedinţei, reprezentanţii Look au cerut o amânare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dutu dutu
    Da look tv sport
  • geo geo
    E bine ca au renuntat la proiectul lor economic pe Look TV.
    Asa cum am scris - daca ar transforma unul din cele 2 posturi in Look TV Sport - si ar colabora cu DigiSport sau cu TelekomSport in achizitia de competitii ar fi mult mai bine.

Trimite un comentariu

sus