Skip to main content

Schimbare în grila Antena 1. Serialul Fructul oprit, mutat la altă oră. Emisiunea lui Dan Negru rămâne doar joi şi vineri

 
Schimbare în grila Antena 1. Serialul Fructul oprit, mutat la altă oră. Emisiunea lui Dan Negru rămâne doar joi şi vineri

A doua schimbare pentru Fructul oprit. Serialul Antena 1 îşi schimbă, de săptămâna viitoare, ora de difuzare. Astfel, începând de miercuri, 28 februarie, Fructul oprit începe mai devreme, de la ora 20:00, în loc de 21.00, cum a fost până acum.

Publicitate

Până săptămâna trecută, pe tronsonul 20:00-21:00, era programată emisiunea Guess my age, prezentată de Dan Negru. Aceasta urmează să fie, tot de săptămâna viitoare, joia şi vinerea, de la 20.00 la 21.15, înaintea emisiunii Ie, Românie, prezentată de Mircea Radu, care va avea prima ediţie pe 1 Martie.

Reamintim că aceasta este a doua schimbare de programare pentru serialul Fructul oprit. Iniţial, producţia a fost difuzată în serile de luni. De la jumătatea lunii februarie, după lansarea Asia Express, serialul s-a mutat miercuri de la 21.00.

Grila Antena 1. Cinci zile cu producţii noi. Te cunosc de undeva ia o pauză. Mircea Radu se bate cu Românii au talent

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adascalitei Petronela Adascalitei Petronela
    Îmi doresc ca Serialul Fructul Oprit să fie de mai multe ori pe săptămâna!
  • cici cici
    Care bani putini si reduceri de personal ca au luat toate "PROfesionistele" - mama telenovelelor, mama reality show-urilor, au cumparat formate scumpe deci bani au. Este mai degraba un prost management la A1 pentru ca potential este destul.
  • mile mile
    iuli, programe proaste fac rating mare in romania , in general
  • Dia Dia
    E singurul film serial romanesc!sunt atatia oameni care il urmaresc!
  • Iuli Iuli
    @Adi, si daca bagau bani in productiile din primavara, tot erau cu audienta mica.
    Emisiuni gen AsiaExpress, Guess my age nu vor atrage publicul roman, pentru ca sunt formate slabe.
    Avem si emisiuni gen Ma insoara mama (cu buget mic) care fac audienta, nu stiu cum, dar reusesc. Oare este si din cauza siglei din colt?
  • George George
    off ce pacat ma uitam la guess my age, dar acum ca e vinerea NU o sa o pot face, doar e RGT pe pro.... asa ca adio guess my age!
  • claudiu claudiu
    Seerialul Fructul Oprit e foarte slab chiar daca in serial sunt actori foarte buni
  • 1q s-am 1q s-am
    nu cred ca are o grila slaba, din contra. doar ca serialul e prost, atat !
  • Adi Adi
    Cred ca este cel mai slab inceput de an din istoria recenta pentru Antena 1! Dar, asa se intampla cand vrei sa faci performanta cu bani putini si cu reduceri de personal!
  • Iuli Iuli
    Antena 1 are o grila slaba, pana si kanal d este mai ok

Trimite un comentariu

sus