Skip to main content

Andreea Berecleanu, despre Andrei Gheorghe: "Un intelectual veritabil, cu un simț al umorului rafinat. Cel mai bun om de radio."

 
Andreea Berecleanu, despre Andrei Gheorghe: "Un intelectual veritabil, cu un simț al umorului rafinat. Cel mai bun om de radio."

IN MEMORIAM. Andreea Berecleanu a comentat vestea dispariției jurnalistului Andrei Gheorghe imediat după anunțarea acesteia. Ea a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea Sinteza Zilei de pe Antena 3. 

Publicitate

Andreea Berecleanu și Andrei Gheorghe au fost colegi timp de nouă ani la Pro TV. De asemenea, pentru o periaodă au locuit în aceeași zonă și se  întâlneau în parc, când fiecare ieșea cu copiii la plimbare, își aduce aminte jurnalista. 

"Dumnezeu să-l odihnească. Îmi pare tare rău. Am fost colegi timp de nouă ani și după ce am plecat din Pro TV și a plecat și el din Pro TV, am ținut legătura sau ne întâlneam întâmplător. Întâmplarea a făcut să locuim o perioadă de timp în aceeași zonă și ne întâlneam cu copiii și povesteam și râdeam și ne aduceam aminte." 

Andreea Berecleanu îl descrie ca fiind "Un intelectual veritabil, cu un simț al umorului rafinat". Și de asemenea, spune că Andrei Gheorghe "A fost cel mai bun om de radio".

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu