Skip to main content

Andrei Gheorghe, propus de Marina Almășan, dar refuzat de TVR. Acum o lună

 
Andrei Gheorghe, propus de Marina Almășan, dar refuzat de TVR. Acum o lună

Andrei Gheorghe a fost propus de Marina Almășan pentru a-i fi coprezentator la emisiunea "Femei de 10, bărbați de 10". Almășan a făcut propunerea, dar "obiecții au fost destule".

Publicitate

A povestit chiar Marina Almășan, pe contul ei de Facebook.

Acum o lună și ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alaturi de mine, “Femei de 10, Barbati de 10”. (...) Andrei s-a bucurat, eu l-am “propus mai departe”, însă obiecții au fost destule, sub diferite motive (inclusiv că “are dantura stricată”...).

"Îmi pare rău, aș fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine", a fost răspunsul lui Andrei Gheorghe atunci când a aflăt că nu e dorit în TVR.

Marina Almășan prezenta emisiunea împreună cu Mircea Radu. După plecarea acestuia la Antena 1, realizatoarea l-a propus pentru a prezenta cu el emisiunea.

Din informațiile Paginademedia.ro, propunerea a fost făcută într-o întâlnire la care au participat mai mulți oameni din zona de producție din Televiziunea Publică.

Postarea Marinei Almășan:

Acum o lună și ceva îl întrebam pe Andrei Gheorghe dacă ar fi de acord să prezinte, alaturi de mine, “Femei de 10, Barbati de 10”.

În opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinată cu afurisenia sa binecunoscută, ar fi încăput bine între hotarele formatului meu de televiziune.

Andrei s-a bucurat, eu l-am “propus mai departe”, însă obiecții au fost destule, sub diferite motive (inclusiv că “are dantura stricată”...).

Am stat mult timp pe gânduri, până să-i comunic “verdictul”. L-a primit cu seninătate : “Mă așteptam - mi-a spus. Îmi pare rău, aș fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine”...

N-am înțeles atunci exact la ce se referea, am înghițit în sec (chiar credeam în varianta aceasta de “coprezentator”) și...am căutat în continuare.

Astăzi am fost șocată să-mi încep ziua cu trista veste a plecării lui Andrei. Sper, spre o lume mai bună, mai așezată, cu care să nu aibă atâta de luptat... Imi amintesc un crâmpei dintr-un interviu pe care Andrei - fiu al unei familii mixte - l-a oferit, candva, unui ziar.

Spunea ceva, de genul : “Când mergeam în Rusia, la bunici, cei de acolo îmi spuneau “român nesuferit”. Când mă întorceam acasă, în Romania, cei de aici mă faceau “rus împuțit”. Îl înțeleg atât de bine...

Odihnește-te în pace, Andrei!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ar fi interesant de redactat un articol din care sa aflam motivele decaderii lui Andrei Gheorghe, de ce nu a mai reusit, in ultimii ani, sa ”prinda” nicio emisiune permanenta la radio sau la televiziune, de ce nu a reusit la televiziune...cu alte cuvinte de ce nu a mai incheiat nici-un angajament serios si de durata. Este de vina sistemul mass-media actual sau omul isi pierduse din carismă, din felul lui de a fi și cu care a fost apreciat, cu multi ani in urma.
  • Norocul lui. Sa lucrezi la emisiunea aia cu respectivul personaj Disney, e o moarte mult mai lunga si chinuitoare...
  • Stiti de ce a fost refuzat ; Pentru că masoneria are tentaculele pe TVR : Bleont e mason . De la Sadoveanu tara asta e nenorocit a de masoni

Trimite un comentariu