Skip to main content

Cabral: Andrei. Un băiat pe care l-au urmărit mulţi. Şi l-au ascultat foarte mulţi. Dar un om pe care nu l-au înţeles decât câţiva, probabil.

 
foto: Cabral.ro
foto: Cabral.ro

IN MEMORIAM. "L-au urmărit mulţi. L-au ascultat mulţi. Nu l-au înţeles decât câţiva, probabil." Cabral Ibacka într-un un articol, pe blogul personal, despre Andrei Gheorghe. Prezentatorul emisiunii Ce spun românii, de la Pro TV descrie pasaje din întâlnirile pe care le avea cu Andrei Gheorghe.

Publicitate

Cabral îl descrie pe Andrei Gheorghe ca pe cel: "Pe care l-au urmărit mulţi. Şi l-au ascultat foarte mulţi. Dar un om pe care nu l-au înţeles decât câţiva, probabil."

Cabral:

Ne-am tot văzut de-a lungul anilor, ba prin Pro, ba prin Pro Fm, ne amuzam de fiecare dată cât de gălăgioşi puteam fi împreună.

Îl auzeam vorbind la radio. Şi oricât de acru, dur, ciufut, suficient, acid şi ironic ar fi fost… tot te prindeai că e genul de om căruia îi pasă.

Îl urmăream în „Lanţul slăbiciunilor” şi eram amuzat de cât de bine-şi juca rolul. Că asta era, un rol. Pe care şi-l asuma pe persoană fizică, incluzând în asumarea asta şi flegmele aferente.

Pentru că nu puteai fi atât de ciufut la televizor fără ca ai noştri să te înjure vârtos.

Se arunca cu capul înainte, asumându-şi totul şi toate. Era all in."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Cei care il critica pe Andrei ***. Haha! O natie de prosti sunt cei care il critica. Andrei a fost un domn. Respect Andrei! RIP.
  • Bumbac Bumbac
    Adanc ca gaura *** ...

Trimite un comentariu

sus