Skip to main content

Cabral: Andrei. Un băiat pe care l-au urmărit mulți. Și l-au ascultat foarte mulți. Dar un om pe care nu l-au înțeles decât câțiva, probabil.

 
Cabral: Andrei. Un băiat pe care l-au urmărit mulți. Și l-au ascultat foarte mulți. Dar un om pe care nu l-au înțeles decât câțiva, probabil.
foto: Cabral.ro

IN MEMORIAM. "L-au urmărit mulți. L-au ascultat mulți. Nu l-au înțeles decât câțiva, probabil." Cabral Ibacka într-un un articol, pe blogul personal, despre Andrei Gheorghe. Prezentatorul emisiunii Ce spun românii, de la Pro TV descrie pasaje din întâlnirile pe care le avea cu Andrei Gheorghe. 

Cabral îl descrie pe Andrei Gheorghe ca pe cel: "Pe care l-au urmărit mulți. Și l-au ascultat foarte mulți. Dar un om pe care nu l-au înțeles decât câțiva, probabil."

Publicitate

Cabral: 

Ne-am tot văzut de-a lungul anilor, ba prin Pro, ba prin Pro Fm, ne amuzam de fiecare dată cât de gălăgioși puteam fi împreună.

Îl auzeam vorbind la radio. Și oricât de acru, dur, ciufut, suficient, acid și ironic ar fi fost… tot te prindeai că e genul de om căruia îi pasă.

Îl urmăream în „Lanțul slăbiciunilor” și eram amuzat de cât de bine-și juca rolul. Că asta era, un rol. Pe care și-l asuma pe persoană fizică, incluzând în asumarea asta și flegmele aferente.

Pentru că nu puteai fi atât de ciufut la televizor fără ca ai noștri să te înjure vârtos.

Se arunca cu capul înainte, asumându-și totul și toate. Era all in."

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu