Skip to main content

Dan Negru, la dispariția lui Andrei Gheorghe: "E ipocrită și mizerabilă breasla mea"

 
Dan Negru, la dispariția lui Andrei Gheorghe: "E ipocrită și mizerabilă breasla mea"

Reacție dură a realizatorului Dan Negru astăzi, după ce Andrei Gheorghe s-a stins din viață. "E ipocrita și mizerabila breasla mea!", scrie Negru.

"Îl omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total!", justifică el. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Mile Cărpenișan, dar și la Iosif Sava, argumentează realizatorul TV.

Publicitate

Postarea lui Dan Negru:

E ipocrita și mizerabila breasla mea! Il omagiază azi in toate titlurile dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta “nu mai are public”!

Prea deștept, liber și citit pentru breasla asta, azi!

Am vorbit cu Mile Cărpenișan, trist, doborât și dat afara din breasla dar după moartea lui, aceeași breasla îl punea pe prima pagina.

Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR și apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare.

Mizerabila și ipocrita breasla!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • pelicanul ala de Dan Negru face izometrie la TV,
    "e-ipocrita-si-mizerabila-breasla-mea" - dar nu e nici unul mai rau ca el
    Sa se uite intai in ograda lui, ca a inceput sa puta
  • Cred ca tu nu ai inteles Iuli. Omul pana acum un an a avut emisiune pe radio. Faptul ca nu mai era no 1 nu înseamnă ca oamenii ăștia nu îl respectau. Sunt ipocriți pentru ca reacționează la fel ca alți oameni când moare o persoana cunoscuta personal, anume împărtășind experiente pozitive? Nu prea inteleg raționamentul. Postarea spune mai multe despre Dan Negru, dar mă abțin sa dezvolt.
  • @F, nu cred ca ai inteles. Dan Negru se referea la faptul ca inainte de moartea lui Andrei, nimeni nu zicea lucruri bune sau sa-l ridice in slavi cand era in viata (ex: Esca, Cabral, Andreea Berecleanu, Calinescu, Gainusa, etc.), iar dupa moartea lui toti il adora si spun lucruri de bine. Televiziuni care ii inchideau usa in nas, acum discuta non-stop despre el si ii aduc realizari pe care inainte le contestau. Radio-urile sunt triste ca a murit un OM care era ignorat tot de ei. Vedetele plang dupa el, dar inainte ii radeau in fata.
  • Faptul ca nu mai era în prim plan, nu schimba realizarile și impactul pe care le-a avut de-a lungul carierei asupra profesiei, dar și asupra oamenilor pe care i-a cunoscut. De altfel, a avut o emisiune la radio pana acum vreun an, deci nu prea văd cum a fost ignorat. Dan Negru nu înțelege ca o cariera nu se face doar stand pe locul 1 sau doar în prime time și ca oamenii pot sa te respecte chiar și atunci când nu ești pe val.

Trimite un comentariu