Skip to main content

Emisiune nouă la Antena 3: cu Maria Coman și cu bioterapeutul Lidia Fecioru

 
Emisiune nouă la Antena 3: cu Maria Coman și cu bioterapeutul Lidia Fecioru

Emisiune nouă la Antena 3. Despre energii și bioenergii. "Vom decodifica fiecare afectiune in parte si din perspectiva trairilor si energiilor", spune despre proiect prezentatoarea Maria Coman.

Publicitate

Detalii despre emisiune, în continuare:

  • Emisiunea se numește Dar și Har și va fi difuzată vinerea.
  • Prima ediție: vineri, 16 martie, de la ora 23.00.
  • Prezentator: Maria Coman. Invitat permanent: bioterapeutul Lidia Fecioru (invitat permanent și într-o altă emisiune a Antenei 3, Adevăruri ascunse, cu Dana Grecu, producție aflată în fiecare lună în primele două talk-show-uri).

Maria Coman, despre proiect:

„Citeam recent un articol legat de medicina chineza, care spune ca motivul tuturor bolilor sunt de fapt emotiile. Si ca fiecare organ are propriile sale emotii.

Plamanii sunt asociati tristetii, rinichii fricii, stomacul incertitudinilor si asa mai departe. Asta vom face in emisiune. Vom decodifica fiecare afectiune in parte si din perspectiva trairilor si energiilor".

Lidia Fecioru:

“Cand esti intrebat ce mai faci, spune: ma bucur de viata! Lipsa bucuriei si lipsa dragostei sunt cauzele comune ale celor mai multe boli”.

Oficialii Antena 3, despre emisiune:

Noua productie a Antenei 3 va cauta sa descopere si cauzele unor afectiuni, dar va oferi in paralel solutii terapeutice, imbinand medicina traditionala cu cea moderna.

Bolile vor fi abordate din dubla perspectiva, cea medicala si cea spirituala, apeland si la competenta unor medici specialisti, invitati in emisiune.

Lidia Fecioru, invitată și în alt show. Cu un numerolog. Și cu "numere" bune la rating

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este invitat special și într-un alt show de pe Antena 3: Adevăruri ascunse, prezentată de Dana Grecu, unul dintre cele mai vizionate talk-show-uri.

În aceeași emisiune, celălalt invitat este numerologul Mihai Voropchievici. Cât despre "numerele" scoase de emisiune:

Adevăruri ascunse este unul din cele mai vizionate talk-show-uri din România. În luna februarie, a fost pe locurile doi-trei între emisiunile de dezbateri, dar au fost și luni în care Adevăruri ascunse a fost pe primul loc pe publicul comercial.

Cifrele Adevăruri ascunse pe februarie: 

Național: 514.000 de telespectatori

Urban: 360.000

Comercial: 61.000

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eram convinsa ca or sa apara si carcotasii la comentarii. Paranormalul ezoterismul este tabu, foloait doar ca arma de elite. De ce sa stie prosyu de rand ca te poti vindeca si altfel decat luand la pastile pana dai coltu.
  • antena 3 a dat-o rau in bio energii, din asa zisa televiziune de stiri se transforma usor usor in Ezoterism TV
    Dana Grecu, pardon Chera a dat tonul ... vai doamne ce audienta face... toate casnicele care cred in horoscop se uita le aburerile ei

    as ce as face pe mine de râs cand in timpul emisiunilor cu bio ernergii o sa vina un breaking news din ala cu crime sau ceva de genul...

Trimite un comentariu