Skip to main content

Firma fostelor PR Pro TV și Antena 1 comunică Mamma Mia, musical produs de Sorin Enache și Andrei Boncea

 
Firma fostelor PR Pro TV și Antena 1 comunică Mamma Mia, musical produs de Sorin Enache și Andrei Boncea
Musicalul Mamma Mia! a fost ecranizat, cu Meryl Streep și Pierce Brosnan

Comunicarea pentru musicalul Mamma Mia, care va avea premiera în România în luna mai, va fi făcută de Fabrica de PR. Agenția a fost înființată anul trecut de Camelia Cavadia și Alina Sin.

Camelia Cavadia și Alina Sin au lucrat în trecut, ca PR, pentru Pro TV și pentru Antena 1. Cavadia are 20 de ani de PR la Pro TV, urmați de trei ani la Antena 1 (2014-2017).

În vara anului trecut, Cavadia și Sin au înființat Fabrica de PR.

Publicitate

Musicalul Mamma Mia este produs în România de Sorin Enache (fost Realitatea TV, Antena 1, Pro TV) și de Andrei Boncea. Va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului.

Sorin Enache se ocupă de show, ca producător, prin compania Atelier Production, în colaborare cu Wondertheatre, firma lui Andrei Boncea (cu care Sorin Enache a lucrat în Pro TV, la începuturile stației).

Ce spune Sorin Enache, producătorul Atelier Promotion:

Spectacolul este o premieră a genului în România, în sensul ca va fi primul musical de Broadway produs 100% independent, care se va întinde pe o perioada de minim 2 ani si va avea peste 100 de reprezentații, iar ambiția noastră este să ajungem cu această super producție în toate marile orașe din România.

O placere chiar mai mare este că ma reîntâlnesc cu Andrei Boncea cu care am făcut echipă în vremuri oarecum legendare ale PRO TV. Cred cu tărie ca va fi nu doar un succes de public ci va fi foarte fun si challenging pentru noi, producătorii".

Detalii despre Mamma Mia, pe Paginademedia.ro, aici

Citește și:

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pa pa,Ancuta Lungu!
    https://observator.tv/eveniment/anca-lungu-se-desparte-de-pupitrul-observatorului-de-weekend-247454.html respectiv noii prezentatori
    https://observator.tv/eveniment/octavia-geamanu-si-cosmin-stan-vor-prezenta-observatorul-de-wekeend-la-antena-1-247455.html
  • Musicalurile, sunt facute cu mult porno ca sa se *** lumea intre ea. Iar titlul e stupid. Cred ca nu o sa se uite nimenea la o asa porcarie chiar daca este realization cu mult talent. Parca la trazniti din NATO se uita si multa lume, cand majoritatea nu au ce manca ori traiesc din greu

Trimite un comentariu