Skip to main content

Găinușă, Striblea și Dan Teodorescu, mesaje în memoria lui Andrei Gheorghe: "Avea personalitate"

 
Găinușă, Striblea și Dan Teodorescu, mesaje în memoria lui Andrei Gheorghe: "Avea personalitate"

IN MEMORIAM. Dan Teodorescu, mebru al trupei Taxi a scris prin intermediul contului său de Facebook câteva cuvinte în memoria jurnalistului Andrei Gheorghe. Artistul îi mulțumește lui Andrei Gheorghe pentru ce a însemnat în lumea presei românești.

Publicitate

"Îți mulțumesc pentru inteligență, subtilitate, verticalitate, revoltă și profundul sictir."

Mihai Găinușă a scris, de asemenea, câteva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Tot de mulțumire. Găinușă îl numește "Cel mai bun om de radio din România" și "un om cu personalitate".

Și Cătălin Striblea, realizator al matinalului de la Digi FM, a postat un mesaj. Acesta a comentat un mesaj transmis de un ascultător în timpul matinalului din această dimineață. 

"Cel mai mișto lucru pe care l-am auzit azi despre Andrei e și cel mai îngrozitor pentru noi. Ni l-a spus un ascultător: ”azi pe Andrei Gheorghe nu l-ar fi angajat nimeni.” Așa rău cum sună, e cel mai bun compliment. Prea sincer, prea direct, prea citit și prea liber pentru breaslă, așa cum este ea azi. Rămas bun, Andrei!"

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnul Striblea, poate il intrebati pe colegul Prelipceanu de ce a luptat cu toate armele sa il dea afara din radioul care era parte din viata lui, Pro FM. Si poate aflati asa cat de incomod era Gheorghe pentru specialistii in management TV si radio din RCS/RDS. Cat rau au putut face oamenii astia unui brand consacrat. Si poate va spune cineva si ce i-a spus Gheorghe celebrului prezentator TV cand a plecat. Multi am fi curiosi sa aflam;)

Trimite un comentariu