Skip to main content

HotNews, coordonat de un consiliu editorial după plecarea lui Tăpălagă și Pantazi

 
HotNews, coordonat de un consiliu editorial după plecarea lui Tăpălagă și Pantazi

Readacția HotNews, mesaj pentru cititori, după plecarea lui Cristi Pantazi din funcția de redactor-șef și a lui Dan Tăpălagă, editor coordonator.  

Textul intitulat „HotNews.ro, de azi înainte. Ce se schimbă. Ce NU se schimbă” menționază că publicația va fi coordonată în continuare de un consilu editorial format din mai mulți editori coordonatori ai site-ului. 

Publicitate

„Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă sunt singurii care părăsesc redacția HotNews.ro. Restul echipei rămâne pe loc, iar coordonarea HotNews.ro va fi realizată de acum înainte de un consiliu editorial format din jurnaliști din interiorul redacției, colegi care lucrează împreună de peste zece ani.”, spun jurnaliștii în mesajul postat pe site. 

Cine face parte din consiliul editorial? 

  • Ionuț Baiaș - editor coordonator ediția de noapte
  • Robert Mihăilescu - editor coordonator principal și coordonator newsroom
  • Victor Cozmei - editor coordonator (infrastructură, apărare, multimedia, reportaje, evenimente)
  • Dan Popa - editor coordonator (finanțe-bănci)
  • Claudia Pîrvoiu - editor coordonator (guvern, energie, companii, asigurări, agricultură)
  • Adrian Ilincescu - editor coordonator (sport, life)

„Vom încerca și de acum înainte, așa cum vom ști noi mai bine, să servim interesul public și să livrăm corect, rapid și constant informații relevante și de actualitate. Nu suntem perfecți; vor fi momente când poate vom greși, dar sperăm ca voi, publicul nostru, să fiți alături de noi, mereu vigilenți și critici”, mai scriu jurnaliștii în mesajul pentru cititori.

Reamintim că Dan Tăpălagă și Cristi Pantazi au anunțat săptămâna trecută plecarea de la HotNews, pentru un alt proiect editorial.  

Motivul despărțirii: „Viziuni editoriale diferite. Vedem diferit dezvoltarea și viitorul", a declarat săptămâna trecută pentru Paginademedia.ro Dan Tăpălagă, legat de relația cu fondatorul HotNews, Ioan Mărgărit. „Am hotărât să ne facem un nou proiect online", a continuat el.

La începutul acestei săptămâni a fost lansat și proiectul editorial al celor doi: G4Media

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu