Skip to main content

O nouă emisiune de weekend la Pro TV. Bloggeriţa Andressa, fost producător executiv La Măruţă, va prezenta alături de Irina Fodor

 
O nouă emisiune de weekend la Pro TV. Bloggeriţa Andressa, fost producător executiv La Măruţă, va prezenta alături de Irina Fodor

Pro TV aduce o nouă emisiune în grila de weekend. Inspiraţia de weekend va fi lansată duminică, 25 martie, de la ora 11:00.

Publicitate

Bloggeriţa Andreea Retea (Andressa) va face parte din echipa de prezentatori al noului format al postului. Irina Fodor va fi co-prezentatoarea acesteia.

Andressa a mai lucrat la Pro TV în perioada 2007 - 2016, în cadrul emisiunii La Măruţă, unde a avut diferite funcţii, inclusiv producător executiv.

Emisiunea se va concentra pe acţivităţi pentru timpul liber. Cele două prezentatoare vor oferi idei pentru destinaţii de vacanţe, redecorarea casei, reţete culinare, precum şi informaţii despre trenduri sau lifestyle.

În emisiune vor veni invitaţi din diverse domenii printre care bloggeri sau specialişti în diverse domenii.

"Sunt foarte încântată de acest nou început. Cred foarte mult în acest proiect, în primul rând pentru că prezintă informaţii utile care te pot inspira să îţi faci viaţa mai frumoasă.

Cel mai interesant e că totul este prezentat de specialişti care şi-au câştigat un nume în online datorită abilităţilor şi farmecului lor. Îmi face mare plăcere să realizez această emisiune împreuna cu prietena mea, Irina, şi sunt emoţionată de noua mea postură de prezentatoare.", spune Andreea Retea (Andressa).

Irina Fodor:

“Sunt în punctul în care simt că fiecare experienţă trăită trebuie să îmbunătăţească ceva la mine ca om. Despre asta e vorba în proiectul nostru: aducem publicului noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru toată lumea care te ajută să le faci pe toate cele de mai sus.

Va fi o emisiune dinamică, plină de culoare şi bună dispoziţie, numai bună pentru o zi de weekend.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Stroe V du-te la control cu mile
  • Ionica liliana Ionica liliana
    Fetelor eu va sustin,abia astept emisiunea voastra!Andreea nu te lasa influentata de comentarii rautacioase!
  • Ionica liliana Ionica liliana
    Fetelor eu va sustin,abia astept emisiunea voastra!Andreea nu te lasa influentata de comentarii rautacioase!
  • mile mile
    f, cateodata sub reluarile antenei
  • F F
    A, e bine dacă este de doua ore. Cat despre carcotasii de aici, știu ca emisiunile Pro din weekend de dimineață, deși sunt de nișă, fac audiente bune.
  • Daniel Cîmpeanu Daniel Cîmpeanu
    Mai , fetelor , nu stiu cine a , auzit de voi si cine sunteti dar sa nu patiti ca Mircea Radu bre de la Antena 1 cu audientele . Sa nu o dati în bara .
  • Allex Allex
    F, va fi de 2 ore.
  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    !!!!!!! NU NO FAC ILUZII!!....PRO ESTE PRINTRE PROGRAMELE SI allele....INSIGNIFIANT!!!banal...fad...????? CUZ DE LIPSESC AL DE MERITA?????MARUTA LIPSESTE???
  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    !!!!!!! NU NO FAC ILUZII!!....PRO ESTE PRINTRE PROGRAMELE SI allele....INSIGNIFIANT!!!banal...fad...
  • Costi Costi
    Foarte interesant...Poate are noroc și se uita și la ea macar 50.000 de persoane.
  • bing bing
    piata e saturata cu astfel de emisiuni, pro tv-ul are lipsa de inspiratie l-a apucat astenia de primavara
  • F F
    Va fi o emisiune de 30 de minute?
  • geo geo
    În septembrie 2016 când a renunțat la colaborarea cu Măruță susținea că : ”de mult timp îmi doresc să fac altceva”, adică ”servicii de PR, creare de conţinut şi producţie video”. Se pare că activitățile independente nu prea i-au mers. Și a revenit acolo de unde și-a dat demisia. Unde va face pereche cu nevasta unei ”vedete” Pro. Sper să ne țineți la curent cu audiențele acestei noi producții,
  • Adi Adi
    Nu am auzit vreodata de aceste fete.Parca vad rating 0,5.
  • Andreea Andreea
    Si uite asa, apar din nou pe Pagina de Media! :)
    Multumim pentru preluarea comunicatului.

Trimite un comentariu

sus