Skip to main content

(P) Destinaţia hot a Bucureştiului este Starbucks Reserve

 

(P) Un concept inedit de cafenea Starbucks, unde sunt servite cafele unice Starbucks Reserve, disponibile în ediţie limitată, s-a deschis oficial în centrul Bucureştiului, pe strada Lipscani 71.

Publicitate

La deschiderea oficială a destinaţiei super-cool a momentului au participat peste de 100 de iubitori ai cafelei Starbucks: jurnalişti, artişti, influenţatori, parteneri şi cei apropiaţi brandului – Xonia, Alexia Talavutis, Maria Radu, Andrei Leonte, Gianina Corondan, Andreea Perju, Kiki Cioran, Maria Andreea, Andrei Niculae, Gabriela Simion, Irina Maria Mohora.

GALERIE FOTO.

Cei mai buni barista Starbucks le-a preparat clienţilor cafeaua preferată, pe muzica clasică interpretată la saxofon de Doina Spătaru, folosind una dintre metodele inovatoare, precum Chemex, Pour-over sau Clover - fiecare evidenţiind un aspect diferit al cafelei. Alegeţi unele dintre cele mai rare cafele din lume - Etiopia, Jamaica, Honduras, fiecare cu o aromă unică, disponibilă numai pentru câteva luni şi în cantităţi limitate.

„Suntem încântaţi să aducem cafeaua Starbucks Reserve împreună cu aceste metode inovatoare de preparare a cafelei într-un spaţiu nou atât de frumos, pentru iubitorii noştri de cafea din Bucureşti. Clienţii pot explora întreaga gamă a celor mai fine cafele Starbucks sau pot încerca produsele delicioase de patiserie şi mâncărurile savuroase, în timp ce se relaxează," a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional pentru Starbucks România şi Bulgaria.

Cafeneaua de 395 mp are un aspect industrial şi este împărţită pe două nivele, creând astfel spaţii larg deschise. Arhitectura originală şi caracteristicile distincte, precum scara şi balustradele, au fost atent întreţinute. Confortul şi atmosfera caldă le permit clienţilor să se relaxeze şi să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită şi aromele tentante ale unora dintre cele mai fine cafele din lume.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company şi-a luat angajamentul de a aproviziona şi a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor şi distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Prin angajamentul de neclintit pentru excelenţă şi în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experienţa unică Starbucks în viaţa fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăşi cu noi experienţa, vă rugăm să ne vizitaţi în locaţiile noastre sau online pe news.starbucks.com şi Starbucks.com.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală şi de Est. Compania îşi dezvoltă, de asemenea, operaţiunile în Europa de Vest, Rusia şi China.

AmRest operează branduri cunoscute la nivel internaţional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, şi este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella şi două concepte chinezeşti: Blue Frog şi KABB. În prezent, compania deţine aproximativ 1650 de restaurante în 16 ţări.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus