Skip to main content

Radio Guerrilla: Studioul de la mansardă se va numi Andrei Gheorghe

 
Radio Guerrilla: Studioul de la mansardă se va numi Andrei Gheorghe

IN MEMORIAM.  "Știm că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abținem. De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, “Studioul Andrei Gheorghe”.

Publicitate

O scriu cei de la Radio Guerrilla, foști colegi cu Andrei Gheorghe în perioada Pro FM. Pagina postului de radio este, astăzi, în doliu, în memoria lui Andrei Gheorghe, care s-a stins din viață aseară, în urma unui infarct.

Postarea Guerrilla:

 Andrei, cînd o sa trecem și noi acolo unde ai plecat tu, facem un radio. RADIOUL. ALA. CUM NE-AI ÎNVĂȚAT TU. Andrei, te iubim. Mult. Și-o să ne fie dor de tine pînă ne vedem. Și-ți mulțumim din suflet că sîntem Oameni de Radio datorită ție, că ne-ai învățat cea mai frumoasă meserie din lume. Că ne-ai învățat. Că ne-ai certat pe fiecare dintre noi, ca ne-ai învățat. Că simțim.

De ce ai plecat, numai tu știi, ca de obicei. Că doar nu o să dai tu explicații cuiva.

Poate nu ți-am spus niciodată, dar Radio Guerrilla ești si tu, mult. Mult. Mult. Mult de tot. Foarte mult, și-ți mulțumim din suflet pentru asta. Ce rău îmi pare ca nu ți-am mulțumit pentru asta niciodată. Niciodată pentru că ai dispărut.

De astăzi înainte, o parte din Mansarda Radio Guerrilla va purta numele tău, “Studioul Andrei Gheorghe”. For evă. Știm că o să te enerveze asta, dar n-am putut să ne abținem. Ești printre noi, ești în noi. Te iubim.

Îți mulțumim pentru ceea ce suntem. E parte din tine, este Piramida ta. Ne e dor de tine si o sa ne vedem la un moment dat, să facem RADIOUL.

Respect & Love. Vorbim.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pacat ca a fost unul dintre cei mai buni prezentatori din Romania , chiar daca unor carcotasi nu le convine asta .Dumnezu sa-l odihneasca in pace

Trimite un comentariu